ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Με απουσίες η “πρώτη” των κορασίδων (photo)

Με αρκετές απουσίες πραγματοποιήθηκε χθες η πρώτη συγκέντρωση των κορασίδων του γυναικείου ποδοσφαίρου του Άρη ενόψει της νέας χρονιάς.

Οι ομιλοι του Τσάμπιονς Λιγκ έφτασαν, οι ομάδες βρίσκονται μπροστά στην πρόκληση της  κορυφαίας διασσυλλογικής διοργάνωσης. Μπες τωρα στο foxbet.gr και δες τις πιο έγκυρες αναλύσεις, με τα πιο δυνατά προγνωστικά στο δρόμο προς το ταμείο.

Όπως αναφέρεται στην επίσημη σελίδα του τμήματος στο facebook:

“Πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση για την νέα χρονιά 2016-2017 των κορασίδων του ΑΡΗ στις 12/9/2015 στις 17:30-18:45 στο ανοιχτό γηπεδάκι των shooters 5X5 mini football club στην οδό Β. Σεβενίδη 16,στους Ελαιώνες,στην Πυλαία.

Το παρών στην προπόνηση έδωσαν αρκετές νεαρές αθλήτριες του ΑΡΗ,ηλικία 12 ετών και ήταν και μια νέα αθλήτρια η Λητώ Οικονομίδου.

Να σημειωθεί ότι από την προπόνηση έλειπαν κάποια κορίτσια,τα οποία θα είναι παρόντα στην επόμενη δεύτερη προπόνηση!

Πριν την έναρξη της προπόνησης, υπήρξε μία σύντομη ενημέρωση των αθλητριών για το πρόγραμμα από την προπονήτρια της ομάδας, Ιωάννα Καλογεροπούλου, η οποία τις ευχήθηκε μια καλή χρονιά με υγεία.

Στην συνέχεια ξεκίνησε η προπόνηση σε σχετικά χαλαρούς ρυθμούς,μιας και ήταν η πρώτη προπόνηση της χρονιάς 2016-2017.

Το πρόγραμμα της προπόνησης περιλάμβανε τρέξιμο και κάποιες ασκήσεις με την μπάλα. Επίσης,τα κορίτσια του ΑΡΗ ήταν ξεκούραστα και είχαν όρεξη για δουλειά.

Οι προπονήσεις θα γίνονται κάθε Δευτέρα στις 17:30-18:45 και κάθε Τετάρτη στις 18:30-19:45 στα γηπεδάκια shooters 5X5 mini football club στην οδό Β. Σεβενίδη 16,στους Ελαιώνες,στην Πυλαία.

Τέλος,συνεχίζονται ακόμα οι εγγραφές νέων ποδοσφαιριστριών στο τμήμα κορασίδων του ΑΡΗ,ηλικίας 6-13.

Για περισσότερες πληροφορίες και για εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την Ελευθερία Κολλήγα στο τηλ. 6946844051 ή μέσω του fb page της ομάδας ή μέσω του twitter της ομάδας.

Καλή Αρχή κορίτσια με υγεία και πολλές επιτυχίες!”.

To Top