Με απουσίες στην Κέρκυρα η Κ-17

Για το νησί των Φαιάκων αναχωρεί αύριο το πρωί η Κ-17, η οποία την Κυριακή στις 11.00 έρχεται αντιμέτωπη με την Κέρκυρα για την 4η αγωνιστική του δεύτερου γύρου. Το συγκρότημα του Τάσου Θέου, μετά την εντός έδρας ισοπαλία με τη Δόξα Δράμας (0-0), και έχοντας πραγματοποιήσει το καθιερωμένο του ρεπό, θέλει να επιστρέψει στις νίκες, έχοντας ωστόσο να ξεπεράσει και το μεγάλο πρόβλημα των τραυματισμών.

Συγκεκριμένα, οι “κίτρινοι” θα ταξιδέψουν στο νησί του Ιονίου χωρίς τους τραυματίες Αλταλίκη, Βαρότση, Μπελούλη, Παπουτσή, Χολογγούνη, Χατζηβλασίου, αλλά και τον τιμωρημένο Παναγιώτη Βαλαή που θα εκτίσει την τελευταία αγωνιστική της ποινής του.

Αναλυτικά η αποστολή για το κυριακάτικο ματς απαρτίζεται από τους Σινάδο, Μαντζάρη, Κιβρακίδη, Ανδρεάδη, Μπιμπισίδη, Γραμπή, Χατζηνικολάου, Μαρινόπουλο, Τσιπούρα, Λεμονή, Μήτρου, Φούσκα, Βασιλούδη, Πασχαλίδη, Ιγνατίδη, Μπέκα, Ζήση (που εξέτισε την ποινή του), καθώς και τον Γιαννακιτσίδη από την Κ-20.

Την αναμέτρηση κόντρα στους Κερκυραίους θα διευθύνει ο Κωνσταντίνος Γιούργας της ΕΠΣ Κέρκυρας με βοηθούς τις Γραικού και Ανδριώτη από τον ίδιο σύνδεσμο.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top