ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με αποφάσεις της τελευταίας στιγμής η αρχική ενδεκάδα του Άρη…

Ο Σάββας Παντελίδης είδε με μεγάλη ικανοποίηση τους Ντάνιελ Λάρσον και Μάρτιν Τόνσο να προπονούνται και να είναι στη διάθεσή του για τον σημερινό αγώνα με τον ΟΦΗ, αφήνοντας “ανοιχτές” ορισμένες θέσεις στην αρχική ενδεκάδα.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο προπονητής του Άρη σκέφτεται αν θα δώσει φανέλες βασικών στους δύο ποδοσφαιριστές ή έστω σε έναν εξ΄αυτών. Αυτός που δείχνει να είναι πιο έτοιμος, είναι ο Τόνσο που έχει χάσει μόλις μία προπόνηση αυτή την εβδομάδα, ενώ ο Σουηδός αρκετά περισσότερες.

Στο τέρμα θα είναι ο Κουέστα, με τους Δεληζήση-Ροζ στο κέντρο της άμυνας. Οι δοκιμές έδειξαν, Τζανακάκη δεξιά, Κόρχουτ αριστερά, εκτός κι αν αγωνιστεί ο Βαλεριάνος, σε μία από τις δύο θέσεις, καθώς επίσης το δοκίμασε ο Σάββας Παντελίδης.

Σιώπης και Ματίγια στη μεσαία γραμμή και από εκεί και πέρα, αρκετά ίσως αλλάξουν. Ο Ματέο σταθερά στη θέση του, ο Ντιγκινί θα παίξει κορυφή αν αγωνιστεί από την αρχή ο Τόνσο, εκτός κι αν πάει στις πτέρυγες αντί του Λάρσον για να αγωνιστεί ο Γιουνές.

Υπάρχει επίσης το σενάριο, να παίξει ο Ντιγκινί πίσω από τον Γιουνές και αντί του Λάρσον, να αγωνιστεί ο Φετφατζίδης. Αν πάλι, παίξει ο Σουηδός από την αρχή, τότε ο Παντελίδης πρέπει να αποφασίσει στο δίλημμα, Γιουνές ή Ντιγκινί για την κορυφή και φυσικά, Τόνσο ή Μαρτίνες για τη θέση “10”.

To Top