Με αποφασιστικότητα και πίστη ο Άρης στη μάχη για το νέο “διπλό” στη Βέροια!

Επιχείρηση-νίκη Νο2 για τον Άρη! Οι κίτρινοι επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση, θέλοντας να συνεχίσουν στη Βέροια (16:00-PRESSARIS-LIVE) ότι ξεκίνησαν πριν από 15 μέρες με τη νίκη τους επί του Πανιωνίου στην Πλατεία!

Κάνε την εγγραφή σου στη Novibet με 100% Bonus

Ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς έδωσε το σύνθημα για την νέα νίκη, τη δεύτερη συνεχόμενη στο πρωτάθλημα (και μάλιστα εκτός έδρας) και ετοιμάζεται να εφαρμόσει στην πράξη το «ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει».

Εκ των πραγμάτων και μετά την αποβολή του Τσουμάνη, ο Σέρβος προπονητής θα κατεβάσει την ενδεκάδα με μια αλλαγή στην αριστερή πλευρά της άμυνας. Εκεί όπου αναμένεται να ξεκινήσει ο Γιώργος Μαργαρίτης. Οι υπόλοιπες θέσεις μοιάζουν να έχουν «κλειδώσει». Κάτω από τα δοκάρια ο Διούδης και οι υπόλοιποι τρεις στην άμυνα οι Ψυχογιός, Έλσνερ, Πουλίδο.

Παρά το δίλημμα που είχε μέσα στην εβδομάδα (λόγω της επιστροφής του Παπαδόπουλου από τον τραυματισμό), ο Μιλίνκοβοτς θα ρίξει στον αγώνα της Βέροιας τους Ηρακλή, Οικονομόπουλο σε ότι αφορά τα αμυντικά χαφ.

Το «δέκα το καλό» θα είναι ο Τάτος, με τους Ιμπέχ, Ουντότζι στις πτέρυγες και τον Αγκάνθο φορ κρούσης.

Η κιτρινόμαυρη αποστολή αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι οι εξής:

Αγκάνθο, Έλσνερ, Ιμπέχ, Ουντότζι, Πουλίδο, Αγγελούδης, Διούδης, Ηρακλής, Καραγκούνης, Κύργιας, Μανιάς, Μαργαρίτης, Μπουζάνης, Νταμαρλής, Οικονομόπουλος, Παπαδόπουλος, Σουνάς, Σταυρόπουλος, Τάτος, Ψυχογιός. Εκτός αποστολής έμειναν ο τιμωρημένος Νίκος Τσουμάνης, καθώς και ο ανέτοιμος Βασίλης Τριανταφυλλάκος (προέρχεται από τραυματισμό).

Η Βέροια

Καλτσάς, Μπάρμπας, Ντα Κόστα και Γεωργιάδης ξεπέρασαν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν και τέθηκαν στη διάθεση του Στέφαν Στόικα.

Αναλυτικά η αποστολή της Βέροιας: Καλτσάς, Μπάρμπας, Ντα Κόστα, Ζεζίνιο, Ορέστες, Σεκούντο, Λόπεζ, Σιόντης, Γεωργιάδης, Βεργώνης, Αποστολόπουλος, Μάνος, Σισοκό, Μπέν, Τραπ, Αμαραντίδης, Αναστασόπουλος, Τζημογιάννης, Όστοϊτς, Μρντάκοβιτς.

Διαιτητής

Ο Μιχάλης Βοσκάκης από το Ρέθυμνο με πρώτο βοηθό τον Γιώργο Σταυρουλάκη, επίσης, από το Ρέθυμνο και δεύτερο τον Εμμανουήλ Βλάσση από το Λασίθι θα διευθύνουν το παιχνίδι. 4ος διαιτητής ορίστηκε ο Δημήτρης Θάνος από τα Γρεβενά και παρατηρητής ο Δημήτρης Μπέρσης από την Αρκαδία.

To Top