ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με αποφασιστικότητα ο Άρης για τον Πίρσμαν, θέλει ξεκαθαρίσει άμεσα το… τοπίο

Την περίπτωση του Μάρβιν Πίρσμαν, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τον ΠΑΣ Γιάννινα, έχει ξεχωρίσει ο Άρης από την ελληνική αγορά και αναμένεται να κινηθεί με αποφασιστικότητα τις επόμενες ημέρες.

Οι βρίσκονται σε συζητήσεις με τους Ηπειρώτες για την άμεση μεταγραφή του Βέλγου αριστερού μπακ, με τον οποίο είχαν κουβεντιάσει και πριν από έξι μήνες. Αρχικά στα “θέλω” του Άρη ήταν να… καπαρώσει τον Πίρσμαν για το καλοκαίρι, όμως τελικά αποφασίστηκε να κινηθεί για να τον αποκτήσει άμεσα.

Το συμβόλαιο του 30χρονου αριστερού οπισθοφύλακα λήγει το προσεχές καλοκαίρι και τότε ο ΠΑΣ Γιάννινα θα τον χάσει, χωρίς να αποκομίσει κανένα όφελος. Κάπου εδώ “πατάει” ο Άρης και θέλει προσφέροντας ένα χρηματικό ποσό στους Γιαννιώτες, να τον αποκτήσει από τώρα.

Τα δεδομένα έχουν αλλάξει και πλέον δεν απαιτείται ένα μεγάλο ποσό για την απόκτηση του παίκτη για τον οποίο δεν αποκλείεται να σημειωθούν άμεσα εξελίξεις.

Όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν τις επόμενες μέρες. Αξίζει να σημειωθεί ότι και χθες ο Πίρσμαν αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στον ΟΦΗ (1-1).

To Top