Με Ατζαγκούν έρχεται κόντρα στον Άρη – Τι σκέφτεται ο Αναστασίου

Ο Ατζαγκούν είναι φαβορί για τη θέση του Πράνιτς στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού απέναντι στον Άρη. Ποιες αλλαγές σκέφτεται ο Αναστασίου. Το αγκάθι της εξυγίανσης και οι ανακοινώσεις για το γήπεδο.

Δύσκολα θα ενισχύσει τον Παναθηναϊκό στην αυριανή αναμέτρηση με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Ντάνιελ Πράνιτς. Ο Κροάτης μέσος εγκατέλειψε τη χθεσινή προπόνηση με ενοχλήσεις στο ισχίο και ο ίδιος εμφανιζόταν απαισιόδοξος για τις πιθανότητες συμμετοχής του στον αγώνα. Σήμερα θα δοκιμάσει ξανά και αν δεν τα καταφέρει, πράγμα που δείχνει και το πιθανότερο, το όνομά του δεν θα βρίσκεται στην αποστολή που θα αναχωρήσει λίγο αργότερα για τη Θεσσαλονίκη.

Εφόσον ο 32χρονος άσος απουσιάσει, φαβορί για τη θέση του στο βασικό σχήμα είναι ο Ατζαγκούν. Θέση στο βασικό σχήμα διεκδικεί και ο Αμπεΐντ, ειδικά στην περίπτωση που ο Γιάννης Αναστασίου επιλέξει σχήμα με μόνο τον Μπεργκ στην κορυφή της επίθεσης κι όχι μαζί με τον Φιγκερόα, ενώ λιγότερες πιθανότητες έχει ο Κλωναρίδης. Για το δεξί άκρο της άμυνας προβάδισμα φαίνεται να έχει ο Μαρινάκης αντί του Τριανταφυλλόπουλου. Σίγουροι θα πρέπει να θεωρούνται για την ενδεκάδα οι Καπίνο, Νάνο, Σίλντενφελντ, Ρισβάνης, Μέντες, Ζέκα και Μπεργκ.

To Top