Με αυτογκόλ στο… 95′ νίκησε 1-0 το Ιράν τον Μαρόκο (video)

Με αυτογκόλ του Αζίζ Μπουνταμπούζ στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης (95′), το Ιράν των τριών… Ελλήνων επικράτησε με 1-0 του Μαρόκου στην Αγία Πετρούπολη.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Μια Εθνική υπήρχε στον αγωνιστικό χώρο στο πρώτο εικοσάλεπτο της αναμέτρησης της Αγίας Πετρούπολης, μπροστά σε περισσότερους από 63.000 θεατές και αυτή ήταν το Μαρόκο, το οποίο με τους «δαιμόνιους» Χαρίτ – Αμραμπάτ στα άκρα ταλαιπώρησε αφάνταστα την μεσοαμυντική γραμμή των Ιρανών και έφτασε τρεις φορές κοντά στο 1-0, με αποκορύφωμα την ευκαιρία του αρχηγού του, Μεντχί Μπενατιά, στο 19′.

Η ομάδα του Κάρλος Κεϊρόζ, με τους τρεις «Έλληνες» στην βασική ενδεκάδα, ισορρόπησε την κατάσταση μέχρι τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου και θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ στο 43ο λεπτό όταν ο Σαρντάρ Αζμούν βγήκε «φάτσα» με τον Μονίρ Ελ Κατζούι, ωστόσο ο 29χρονος τερματοφύλακας απέκρουσε το πλασέ του με ωραίο στιλ.

Κακοποίηση του ποδοσφαίρου στη μεγαλύτερη διάρκεια της επανάληψης, με συνεχή φάουλ αλλά χωρίς ωραίο θέαμα και τον Πέρση τερματοφύλακα Αλί Μπεϊρανβάντ να σταματάει με εντυπωσιακό τρόπο το σουτ του Χακίμ Ζιγιέκ έξω από την περιοχή στο 80.

Το χρυσό γκολ ήρθε στο… 95′ με αυτογκόλ του Αζίζ Μπουνταμπούζ

Οι συνθέσεις των ομάδων

Μαρόκο (Ερβέ Ρενάρ): Ελ Κατζούι, Ασράφ Χακίμι, Μπενάτια, Σάις, Ζίγιεκ, Ελ Αχμαντί, Μπελχαντά, Μπουσουφά, Ν. Αμραμπάτ (76′ Σ. Αμραμπάτ), Χαρίτ (82′ Ντα Κόστα), Ελ Κααμπί (77′ Μπουχαντούζ)
Ιράν (Κάρλος Κεϊρόζ): Μπεϊρανβάντ, Χατζισαφί, Τσέσμι, Πουραλιγκαντζί, Ρεζαεγιάν, Μασούντ (67′ Ταρέμι), Εμπραχίμι (79′ Μονταζερί), Αμίρι, Ανσαριφάρντ, Αλιρεζά (84′ Γκόντος), Αζμούν

Διαιτητής: Τσουνέιτ Τσακίρ (Τουρκία)

To Top