Με βαριά καμπάνα κινδυνεύει ο Ντιόπ! Έβρισε τον διαιτητή!

Η καριέρα του Πάπε Σέικ Ντιόπ στην Έλτσε δεν άρχισε με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη, αποβλήθηκε στον αγώνα της ομάδας του με τη Ρεάλ Μπέτις, χωρίς να είναι καν στον αγωνιστικό χώρο. Στο 58ο λεπτό της αναμέτρησης διαμαρτυρήθηκε από τον πάγκο, όπου βρισκόταν έντονα στον τέταρτο διαιτητή, τον οποίο εξύβρισε και κινδυνεύει με πολύ βαριά τιμωρία!

Στο Φύλλο Αγώνα γράφτηκαν τα εξής:

«Στο 58ο λεπτό ο παίκτης (12) Ντιόπ Γκουέι, Παπέ Σέικ αποβλήθηκε για τον εξής λόγο: Πηγαίνοντας προς τον τέταρτο διαιτητή με τους εξής όρους: «τι πουτ… γιοι είστε».

Στο χειρότερο σενάριο, κινδυνεύει με τιμωρία τεσσάρων αγώνων σύμφωνα με το άρθρο 99 σχετικά με προσβολές προς τη διαιτητική ομάδα. Αυτό προβλέπει: «Προσβολή, επίθεση ή απευθυνόμενος στον κύριο διαιτητή, στους βοηθούς ή στον τέταρτο διαιτητή με προσβλητικούς όρους ή συμπεριφορές. Διευθυντές ή ποδοσφαιρικές, εκτός εάν συνιστά σοβαρότερο παράπτωμα, θα τιμωρούνται από τέσσερις έως δώδεκα αγώνες».

Υπάρχει, όμως, και το άρθρο 124 που κάνει λόγο για συμπεριφορές περιφρόνησης προς τον διαιτητή και το οποίο αναφέρει τα εξής: «Απευθυνόμενος στους διαιτητές, διευθυντές ή αθλητικές αρχές με όρους ή με συμπεριφορές περιφρόνησης ή περιφρόνησης εφόσον η ενέργεια δεν αποτελεί σοβαρότερο παράπτωμα, θα τιμωρηθεί με αναστολή δύο έως τριών αγώνων ή για περίοδο έως ένα μήνα».

To Top