Με βασικό τον Τσαγκαλίδη, νέα νίκη (1-0) για τον Ολυμπιακό Βόλου

Μεγάλη νίκη με 1-0 πέτυχε ο Ολυμπιακός Βόλου στην Αριδαία επί του τοπικού Αλμωπού με 1-0, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Football League. Για μια ακόμη φορά έπαιξε ο Παναγιώτης Τσαγκαλίδης που αγωνίζεται δανεικός στην ομάδα του Βόλου από τον Άρη.

Ο Ολυμπιακός Βόλου αντιμετώπισε προβλήματα στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Βόλου μπήκε καλύτερα στο ματς, κατάφερε να σκοράρει με τον Παπαδημητρίου στο 68’ και είχε μία ακόμη σπουδαία ευκαιρία με τον Τζούριτς στο 76’ (απέκρουσε το πλασέ του Σέρβου ο Καραγιαννίδης). Ο Αλμωπός προσπάθησε για την ισοφάριση, με τον δραστήριο Γκέσιο, όμως η ανασταλτική λειτουργία του Ολυμπιακού ήταν πολύ καλή και δεν επέτρεψε στους γηπεδούχους να απειλήσουν το τέρμα του Ξενοδόχοφ.

Συνθέσεις:

ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Τυριακίδης): Καραγιαννίδης, Μουζούρης, Προκοπίου (46’ Χαντζάρας), Μανιός, Ρογγότης, Γκαλέγκος (56’ Έππας), Κιουλτζόπουλος (56’ Κοζάκης), Βενέτης (46’ Τούφας), Κολτσίδας (76’ Λουσέρο), Πέττας, Γκέσιος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Ξηροφώτος): Ξενοδόχοφ, Γραικός, Μπουτζίκος, Φιλίποβιτς, Γιαννίτσης, Αγρόδημος, Κόλα, Σκοπελίτης (46’ Τζούριτς), Βουκελάτος, Τσαγκαλίδης (93’ Κολέλα), Παπαδημητρίου (86’ Παπακώστας).

Διαιτητής: Σιντόρης (ΕΠΣ Θεσπρωτίας)

Βοηθοί: Φραγκούλης (Πρέβεζας-Λευκάδας), Θανασιάς (Ηπείρου)

4ος διαιτητής: Κατσικογιάννης (Ηπείρου)

To Top