Με Βεργίνη η έναρξη του “3ΟΝ3” και εκατοντάδες παιδιά στην παραλία! (photo)

Το πλακόστρωτο της παραλίας μπροστά απο το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στη Θεσσαλονίκη, πλημμύρισε απο εκατοντάδες παιδιά και μεγάλους, που ήθελαν να πάρουν μέρος στο τουρνουά 3ΟΝ3 streetball “Τάπα στη βία και το ρατσισμό”.

Περισσότερα από 900 άτομα δήλωσαν συμμετοχή, τα οποία θα εχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα μπασκετικό διήμερο, να γνωρίσουν αστέρια του ελληνικού μπασκετ, να μιλήσουν και να παίξουν μαζί τους.

Την έναρξη των αγώνων, κήρυξαν ο καλαθοσφαιριστής του Άρη Δημήτρης Βεργίνης ως εκπρόσωπος του ΠΣΑΚ, ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΘ Σάββας Λόρτος και ο πρόεδρος της ΧΑΝΘ Ιωάννης Σωσσίδης.

Το τουρνουά θα ολοκληρωθεί το απόγευμα της Κυριακής, με τις απονομές στους νικητές των αγώνων και των διαγωνισμών.

Τα εφετινά τουρνουά, έχουν εορταστικό χαρακτήρα, λόγω της συμπλήρωσης των 100 χρόνων απο τη γέννηση του ελληνικού μπασκετ.

Συμπαίκτες του ΠΣΑΚ εφέτος στη διεξαγωγή των 3Χ3, τα οποία θα γίνουν για μια ακόμη φορά υπό την αιγίδα της ΓΓΑ, θα είναι η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, ο ΕΣΑΚΕ, οι κατά τόπους Δήμοι, οι τοπικές Ενώσεις (ΕΣΚΑ, ΕΣΚΑΝΑ, ΕΚΑΣΚ), οι σύνδεσμοι κριτών και διαιτητών, η ΧΑΝΘ και ο ΟΣΕΚΑ.

To Top