Με «γεμάτες τσέπες» κόντρα στον Παναθηναϊκό και «ψυχολογικές» ντόπες από Σπυρίδωνα, Αλεξανδρίδη

Κάθε κίνηση που μπορεί να βελτιώσει το κλίμα και να αναστρέψει την κατάσταση επιχειρείται από τη διοίκηση του Άρη στην παρούσα φάση και ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Δεν είναι τυχαίο ότι σήμερα βγήκαν από τα ταμεία της ΠΑΕ, περίπου 50.000 ευρώ τα οποία κατατέθηκαν στους λογαριασμούς των τεσσάρων «παλιών» της ομάδας (Παπαζαχαρίας, Παπαστεριανός, Βελλίδης, Καζναφέρης), ως έναντι οφειλομένων.

Από κει και πέρα, το οικονομικό «ντοπάρισμα» θα συνεχιστεί και την Παρασκευή, μια και σειρά θα πάρουν αρκετοί ακόμη ποδοσφαιριστές του Αρη, οι νεαρότεροι, με τελικό στόχο όλοι να κατέβουν με (τηρουμένων των αναλογιών και των οικονομικών προβλημάτων που υπάρχουν) με «γεμάτες τσέπες» στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Παράλληλα, οι κίτρινοι ρίχνουν μεγάλο βάρος και στο ψυχολογικό κομμάτι. Σήμερα το μέλος της ΚΜΑ και της αγωνιστικής επιτροπής, Παναγιώτης Αλεξανδρίδης, βρέθηκε στο Νέο Ρύσιο, όπου συνομίλησε με πολλούς παίκτες, θέλοντας να στείλει ένα μήνυμα για την άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση των θεμάτων που τους απασχολούν, ενώ παράλληλα επισήμανε το πόσο σημαντική είναι η αγωνιστική και βαθμολογική ανάκαμψη της ομάδας.

Την Παρασκευή οι ψυχολογικές «ντόπες» θα συνεχιστούν στο Κλεάνθης Βικελίδης. Άγγελος Σπυρίδων και Παναγιώτης Αλεξανδρίδης θα μιλήσουν στην ομάδα ενόψει του αγώνα της Κυριακής θέλοντας να κρατήσουν σε εγρήγορση και ετοιμότητα τους παίκτες!

 

 

To Top