ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με γενναία αύξηση απολαβών συνεχίζει στον Άρη ο Μαντσίνι! Καθοριστική συνάντηση με Καρυπίδη στην Αθήνα

“Λήξη συναγερμού” στην υπόθεση Μαντσίνι. Με γενναία αύξηση απολαβών συνεχίζει στον Άρη ο Μαντσίνι! Καθοριστική συνάντηση με Καρυπίδη στην Αθήνα.

Σημαντικές εξελίξεις σημειώθηκαν τις τελευταίες ώρες στην υπόθεση του Ντάνιελ Μαντσίνι. Συγκεκριμένα, ο Θόδωρος Καρυπιδης συναντήθηκε στην Αθήνα με Αργεντίνο επιθετικό προκειμένου να ξεκαθαρίσει πλήρως το θέμα της μεταγραφής κι ενώ είχε προηγηθεί μια μεγάλη πρόταση από το Ντουμπάι (3.000.000 για τον παίκτη για τρία χρόνια και περίπου 2.500.000 για τον Άρη).

Ο Καρυπίδης εξήγησε στον Μαντσί ότι στην παρούσα φάση δεν μπορεί να ανάψει το πράσινο φως για τη μεταγραφή του, από την στιγμή που το αγωνιστικό συμφέρον της ομάδας και οι φετινοί υψηλοί στόχοι αποτελούν συνθήκες που του επιβάλλουν να παραμείνει στον Άρη και να  βοηθήσει την προσπάθεια για επιτυχίες.

Στην λογική μάλιστα ότι ο Μαντσίνι θεωρείται πολύτιμος στο φετινό ρόστερ, ο Καρυπίδης τόνισε στον 26χρονο ποδοσφαιριστή ότι θα κάνει το καλύτερο για να νιώθει και ο ίδιος καλά. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ, αυτό “μεταφράζεται” σε μια γενναία αύξηση στις απολαβές του!

Με βάση αυτά τα δεδομένα το θέμα Μαντσίνι κλείνει αν και είναι δεδομένο ότι τα χρήματα είναι εξαιρετικά καλά για τον Άρη, όμως προτιμήθηκε να μπει πάνω από όλα το εδώ το θέμα το αγωνιστικό συμφέρον της ομάδας.

 

Μεγάλη πρόταση για Μαντσίνι από Ντουμπάι!

To Top