Με γκολ ο ημιτελικός Αργεντινή – Κροατία, σταματάει την «αιμορραγία» η Μιλάνο

Ο πρώτος ημιτελικός του Μουντιάλ ανάμεσα στην Αργεντινή και την Κροατία μαγνητίζει τα βλέμματα σε ολόκληρο τον πλανήτη, αλλά στο αγωνιστικό πρόγραμμα της ημέρας υπάρχει και δράση στην Ευρωλίγκα.

Δείτε εδώ live τα παμε στοιχημα αποτελεσματα.

Ακολουθούν οι επιλογές του Foxbet.gr από το κουπόνι της Τρίτης (13/12).

101. Αργεντινή – Κροατία (21:00)

Ο πρώτος ημιτελικός στο Μουντιάλ είναι αυτός ανάμεσα στην Αργεντινή και την Κροατία. Η «Αλμπισελέστε» είναι το φαβορί, αλλά η ομάδα από τα Βαλκάνια δεν χάνει μετρώντας τέσσερις ισοπαλίες σε πέντε ματς στο Κατάρ (1-4-0). Ο Λιονέλ Μέσι απέχει δύο βήματα από τη στιγμή που ονειρεύεται από όταν άρχισε το ποδόσφαιρο, θέλοντας να οδηγήσει την Εθνική ομάδα της πατρίδας του στην κορυφή του κόσμου για πρώτη φορά μετά το 1986. Οι Κροάτες, πάντως, δείχνουν ότι η πορεία τους το 2018 στη Ρωσία δεν ήταν τυχαία, εξασφαλίζοντας την πρόκριση στα ημιτελικά του Μουντιάλ για δεύτερη διαδοχική φορά. Αν και το ζευγάρι θεωρείται σφιχτό, το ματς μπορεί να έχει γκολ εκατέρωθεν. Ποντάρισμα στο G/G σε απόδοση 2.20. 

768. Σκάνθορπ – Γουόκινγκ (21:45)

Η 24η και ουραγός Σκάνθορπ υποδέχεται την 4η Γουόκινγκ για τη National League της Αγγλίας. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν νίκη στα τελευταία 8 παιχνίδια τους (0-2-6), ενώ οι φιλοξενούμενοι μπορεί να προέρχονται από ήττα (με 2-0 από τη Γιορκ εντός έδρας), αλλά «έτρεχαν» αήττητο σερί 8 αγωνιστικών προηγουμένως (6-2-0). Η νίκη της Γουόκινγκ προστίθεται στις επιλογές μας, καθώς υπάρχει διαφορά δυναμικότητας. Ποντάρισμα στο σημείο 2 σε απόδοση 1.73.

5473. Μιλάνο – Μακάμπι Τελ Αβίβ (21:30)

Τα λόγια έχουν στερέψει για τη φετινή Μιλάνο, καθώς η ιταλική ομάδα μετράει 8 συνεχόμενες ήττες στην Ευρωλίγκα και είναι ουραγός με απολογισμό 3-9. Η Μακάμπι Τελ Αβίβ έχει ισορροπημένο ρεκόρ (6-6), αλλά μακριά από το Ισραήλ δεν έχει γευθεί ακόμα τη χαρά της νίκης (0-5) και δεν παρουσιάζει καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Ήρθε η ώρα για τη Μιλάνο να βγάλει αντίδραση και η αδύναμη εκτός έδρας Μακάμπι δύσκολα θα αντέξει επί ιταλικού εδάφους. Ποντάρισμα στον 1 με χάντικαπ 2,5 πόντων σε απόδοση 1.91.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις, οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

To Top