Με δηλώσεις δεν μένει ελεύθερος ο Τζέιμς!

Με δηλώσεις στον Τύπο προσπαθεί η εταιρεία που εκπροσωπεί τον Ντομινίκ Τζέιμς να… πείσει τον κόσμο της Παρτιζάν ότι ο παίκτης θα είναι ελεύθερος σήμερα ή αύριο! “Όλα είναι ξεκάθαρα”, δήλωσε ο Βλάντο Ντραγκουντίνοβιτς, αλλά δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα…

Ο εκπρόσωπος της BDA Sports στην Σερβία έκανε δηλώσεις στο σάιτ “novosti.rs” και τόνισε πως “όλα είναι ξεκάθαρα με τα χαρτιά του Τζέιμς. Περιμένουμε την υπέρ μας απόφαση την Τετάρτη ή την Πέμπτη. Η διαδικασία είναι σε εξέλιξη, αλλά δεν μπορούμε να πιέσουμε την FIBA να επιταχύνει”.

Ο Τζέιμς έφυγε από την Θεσσαλονίκη όντας πληρωμένος βάσει του συμβολαίου του, οι εκπρόσωποί του ήταν καθυστερημένοι για οχτώ ημέρες, αλλά το ένα θέμα δεν έχει καμία σχέση με το άλλο, αφού δεν είναι στο ίδιο έγγραφο.

Η Παρτιζάν έχει ήδη αρχίσει να ψάχνει πλέι μέικερ, στην περίπτωση ή που αργήσει η υπόθεση Τζέιμς ή που δεν δικαιωθεί ο παίκτης, κάτι που αποκάλυψε χθες και ο Μίλαν Τόντοριτς, τεχνικός διευθυντής της Παρτιζάν.
Έτσι εξηγείται η… πρεμούρα των ανθρώπων που εκπροσωπούν τον Τζέιμς, γιατί και οι ίδιοι γνωρίζουν πολύ καλά πως το δίκαιο είναι με το μέρος του Άρη.

To Top