ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με “Διάμα” χωρίς όμως δύο στην αποστολή για Άρτα!

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η προετοιμασία του Άρη για το ματς με την ομάδα της ΑΕ Καραϊσκάκης, αύριο το απόγευμα, στην Άρτα.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Μάρκος Ντούνης και Μπάμπης Παυλίδης, με τον πρώτο να έχει ενοχλήσεις και τον δεύτερο για προληπτικούς λόγους να μένει εκτός καθώς προέρχεται από τραυματισμό. O Δημήτρης Διαμαντόπουλος προπονήθηκε κανονικά σήμερα και συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του προπονητή του, παρά τις ενοχλήσεις που αισθάνθηκε χθες. Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague; 

Η ενημέρωση της ΠΑΕ και οι παίκτες που πήρε μαζί του ο Δημήτρης Σπανός:

Ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για το αυριανό παιχνίδι με την ΑΕ Καραϊσκάκης στο Δημοτικό γήπεδο Αγ. Αναργύρων Άρτας (29/04, 17:00), στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, που έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ο προπονητής της ομάδας μας, Δημήτρης Σπανός, ανακοίνωσε την αποστολή (θα αναχωρήσει το μεσημέρι για την ηπειρωτική πόλη), η οποία αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές, που είναι οι εξής:

Καντιμοίρης, Μαντζάρης, Ούγκο Σόουζα, Νίκιτς, Δεληζήσης, Πλατέλλας, Ιντζόγλου, Διαμαντόπουλος, Μπαστακός, Μπούρμπος, Πασάς, Βαλεριάνος, Τζανακάκης, Κάσσος, Μαραγκός, Μουμίν, Κανακούδης, Χαντί, Μπαργκάν, Λώττας.

To Top