Με διαδικασία… fast track πέρασε ο Γραμμένος τους νέους κανονισμούς!

Σοβαρά θέματα χωρίς συζήτηση και άνευ συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής! Ναι, σωστά διαβάσατε… Η «εξυγιαντική» ΕΠΟ του Βαγγέλη Γραμμένου πέρασε δια πλαγίου τρόπου και με διαδικασία… fast track όλα τα θέματα των νέων κανονισμών του 2019!

Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ από το a-sports.gr:

“Ακριβώς έτσι… Στα μουλωχτά! Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του a-sports.gr, στις 15.30 της Τρίτης (13/8) ο Γραμμένος συγκάλεσε Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων (εκτός από τον ίδιο τον πρόεδρο μετέχουν ακόμα οι Βακάλης, Λυσάνδρου, Λασκαράκης, Αντωνίου) και χωρίς να κάνει συμβούλιο τηλεφωνικά σε κλειστό κύκλο νομιμοποίησε όλες τις αλλαγές, αποφεύγοντας έτσι τις αναμενόμενες αντιδράσεις μελών της Ε.Ε. της Ομοσπονδίας. Φυσικά η Ε.Ε.Θ. είναι προβλεπόμενη ως διαδικασία, αλλά υπάρχει ζήτημα ηθικής τάξης στην προκειμένη περίπτωση, που η ηγεσία της ΕΠΟ το αγνόησε για να κάνει τη δουλειά της…

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα σοβαρό ζήτημα αν αναλογιστεί ο οποιοσδήποτε ότι τα θέματα ήταν τα ακόλουθα:

1) Κανονισμός Αγώνων Ποδοσφαίρου (ΚΑΠ) Επαγγελματικών – Ερασιτεχνικών Πρωταθλημάτων 2019.

2) Πειθαρχικός Κώδικας 2019.

3) Κώδικας Δεοντολογίας 2019.

4) Κανονισμός Λειτουργίας Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου 2019.

5) Δικονομικός Κανονισμός Λειτουργίας Πειθαρχικών Οργάνων 2019.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις αλλαγές «πέρασαν» και τα όσα είχε ζητήσει ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης στην πρόσφατη συνάντηση με τους θεσμικούς ποδοσφαιρικούς φορείς…”.

To Top