Με Διούδη βασικό “τεσσάρα” επί της Μάλτας

Η Εθνική Ελπίδων δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα στη Μάλτα απέναντι στην ουραγό του 7ου Ομίλου του EURO 2013-2015, Μάλτα την  οποία φιλοδώρισε με τέσσερα γκολ (4-0). Βασικός σε ολόκληρο το παιχνίδι αγωνίστηκε ο Σωκράτης Διούδης.

Το σκορ άνοιξε ο Ποτουρίδης στο 17′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, το οποίος κέρδισε ο Βέλλιος, Ο Κολοβός έκανε το 2-0 για να πάει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στην ανάπαυλα με προβάδισμα δυο τερμάτων.

Στην επανάληψη οι διεθνείς μας συνέχισαν στο ίδιο τέμπο και είχαν μερικές ακόμα καλές φάσεις. Ο Τριανταφυλλόπουλος αστόχησε με κεφαλιά στο 54′, ενώ ο Διαμαντάκος σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι στο 61′ και ο Κολοβός νικήθηκε από τον Τσίνι σε σουτ στο 69′.

Τελικά, ο ίδιος παίκτης νίκησε τον αντίπαλο γκολκίπερ στο 90′ με πλασέ, μετά από ασίστ του Κουρμπέλη, με τον Διαμαντάκο, ύστερα από πάσα του Λυκογιάννη, να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα στο 4′ του εξτρά χρόνου της αναμέτρησης. Έτσι, η Εθνική μας πάει με άλλον… αέρα στα ματς του Νοεμβρίου, όπου θα αντιμετωπίσει τις Σουηδία και Πολωνία.

Οι συνθέσεις

Μάλτα: Τσίνι, Γκρεκ, Ατσοπάρντι (46΄ Ταμπόνε), Μουσκάτ Ζ., Κρίστενσεν, Μποργκ (75΄ Μουσκάτ Μπ.), Πιζάνι Γ. (55΄ Μπετζίνα), Πιζάνι Σ., Καμενζούλι, Ζεράφα, Φαρούτζια.

Ελλάδα: Διούδης, Μαρινάκης, Λυκογιάννης, Ποτουρίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Λαγός, Μπουχαλάκης, Κολοβός, Μαυρίας (77΄ Κουρμπέλης), Καρέλης (64΄ Κούρος), Βέλλιος (24΄ Διαμαντάκος).

To Top