Με δυο απόντες και αλλαγές από Βαζάκα ενόψει Άρη

Με όλη την προσοχή στο δύσκολο εκτός έδρας ματς με τον Άρη στην Αναγέννηση μπαίνουν στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους. Με δυο απόντες και αλλαγές από Γιώργο Βαζάκα ενόψει Κλεάνθης Βικελίδης. Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Όπως αναφέρει το Karditsasportiva.gr:

“Στόχος για τους Καρδιτσιώτες είναι να προσπαθήσουν να πάρουν ότι μπορέσουν από αυτά τα ματς προκειμένου έτσι να παραμείνουν πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού και σε απόσταση ασφαλείας από τους διώκτες τους. Το αρνητικό όμως για την Αναγέννηση είναι ότι κόντρα στον Άρη θα παραταχθεί με απουσίες αφού δεν υπολογίζονται από τον προπονητή τους οι τιμωρημένοι Μπιτέλης και Θεοδωράκης. Ο Γιώργος Βαζάκας καλείται να βρει τους αντικατάστατες τους και να αναπληρώσουν τα κενά που αφήνουν οι δύο ποδοσφαιριστές.

Πάντως, ο έμπειρος προπονητής δεν αποκλείεται να διαφοροποιήσει αρκετά την αρχική σύνθεση της ομάδας, σε ένα ματς που θα αγωνιστούν παίχτες, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν ρυθμό, την ώρα που αυτή η «συνταγή» προσφέρει «ανάσες» για τη δύσκολη συνέχεια και εκπλήξεις προς τον αντίπαλο.

Η σημερινή (15/2) προπόνηση διεξήχθη υπό βροχή, χωρίς να υπάρχουν άλλα αγωνιστικά προβλήματα εκτός από τα προαναφερθέντα”.

To Top