Με ειδικό του Ραφίνια και Παναθηναϊκό με… σαφήνεια

Παρά το πέπλο πένθους στην Ελλάδα για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Εφές για την Ευρωλίγκα θα διεξαχθεί κανονικά, με τους «πράσινους» να παρουσιάζονται βελτιωμένοι μετά την απομάκρυνση του Ράντονιτς. Το σούπερ ντέρμπι στο Κύπελλο Ισπανίας ανάμεσα σε Ρεάλ και Μπαρτσελόνα, ξεχωρίζει από το αποψινό ποδοσφαιρικό πρόγραμμα.

φορμουλα 1 πρωταθλητης: Φαβορί και για τη νέα σεζόν ο «Σούπερ Μαξ»

  1. Παναθηναϊκός – Εφές (21:00)

Σαφώς βελτιωμένος παρουσιάστηκε ο Παναθηναϊκός με τον Χρήστο Σερέλη στον πάγκο, παρά την ήττα με 78-76 από τη Μιλάνο, σε ένα ματς που παρατάχθηκε με αρκετές απουσίες. Επέστρεψαν από τις διεθνείς υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες οι Μαντζούκας, Καλαϊτζάκης, Πονίτκα και είναι κανονικά διαθέσιμοι. Ισχυρότερο το κίνητρο των Τούρκων, όλα τα παιχνίδια τους εφεξής είναι πολύ σημαντικά στην μάχη για την είσοδο στα πλέι οφ. Παρ’ όλα αυτά θα πάμε με το μομέντουμ των «πρασίνων» και το 1.94 του άσου με +4.5 πόντους.

  1. Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα (22:00)

Κλείνουμε με τη ματσάρα της ημέρας, το ισπανικό κλασικό ντέρμπι, που διεξάγεται για τα ημιτελικά του Κόπα ντελ Ρέι. Πρώτο ματς, θα ακολουθήσει ρεβάνς στο «Καμπ Νόου». Η Ρεάλ προέρχεται από «βαρύ» πρόγραμμα και το 1-1 με την Ατλέτικο στο τοπικό ντέρμπι της Μαδρίτης. Αντιμετωπίζει πρόβλημα στο αριστερό άκρο της άμυνας, καθώς λείπουν οι Μεντί, Αλάμπα.

Σημαντικές απουσίες στο στρατόπεδο των Καταλανών, με τους ενδεκαδάτους Πέδρι, Ντεμπελέ και Λεβαντόβσκι να λείπουν λόγω τραυματισμού. Το βάρος στην επίθεση θα πάρει ο ανεβασμένος -εσχάτως- εξτρέμ Ραφίνια, που… πέφτει τακτικά πάνω στην «τρύπα» του αριστερού άκρου, στην άμυνα της Ρεάλ. Το να σκοράρει ή να δώσει ασίστ στο παιχνίδι, προσφέρεται στο 2.92, σε σούπερ ενισχυμένη* απόδοση.

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Στοιχήματος στο Foxbet!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+

To Top