Με εκπλήξεις και αναγκαστικές απουσίες η προεπιλογή της Εθνικής για το Προολυμπιακό

Οι πρώτες κλήσεις του Ρικ Πιτίνο για το Προολυμπιακό τουρνουά του Καναδά έγιναν γνωστές. Απουσιάζουν οι διεθνείς από ΑΕΚ, Παναθηναϊκό, Λαύριο και Προμηθέα, λόγω των υποχρεώσεών τους στην Basket League.

Η πρώτη… φουρνιά των κλήσεων του Ρικ Πιτίνο, για το Προολυμπιακό τουρνουά του Καναδά, διαθέτουν όπως ήταν αναμενόμενο τον Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος επιστρέφει στην Εθνική, τον Γιώργο Πρίντεζη και τον Κώστα Σλούκα, αλλά όχι (ακόμα) τους διεθνείς από τις ομάδες της Basket League που έχουν υποχρεώσεις.

Η πρώτη συγκέντρωση θα γίνει στο ΟΑΚΑ την Τετάρτη (2/6), με τον Ρικ Πιτίνο και το επιτελείο του να υποδέχονται τους παίκτες.

Οι επιλογές του Πιτίνο είναι οι: Βασίλης Σπανούλης, Γιώργος Πρίντεζης, Κώστας Σλούκας, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Βασίλης Καββαδάς, Γιάννης Αθηναίου, Χρήστος Σαλούστρος, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Νίκος Χουγκάζ, Νίκος Ρογκαβόπουλος, Κώστας Παπαδάκης και Κώστας Αντετοκούνμπο.

Ανάλογα με την εξέλιξη των playoffs της Basket League είναι δεδομένο πως θα υπάρχουν προσθήκες στην προεπιλογή, μέχρι να υπάρξει η τελική διαμόρφωση της σύνθεσης της «γαλανόλευκης».

To Top