ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Με εκτεταμένο ροτέισον, αλλά ένα και μοναδικό στόχο!

Ο Δημήτρης Σπανός, είχε προαναγγείλει εδώ και μέρες πως θα προχωρήσει στον σημερινό αγώνα Κυπέλλου με τους Ηπειρώτες σε εκτεταμένο ροτέισον, από τη στιγμή που οι «κιτρινόμαυροι» έπαιξαν για το πρωτάθλημα το περασμένο Σάββατο.

“Ήρθε η στιγμή το βαθύ ρόστερ του Άρη, να αποδείξει την ποιότητά του. Να δείξουμε ότι έχουμε 28 ισάξιους ποδοσφαιριστές που το πιστεύω. Θα το δείξουμε με τον ΠΑΣ», είχε πει ο Δημήτρης Σπανός, στη συνέντευξη τύπου, μετά το τέλος του αγώνα με την Παναχαϊκή το Σάββατο.

Έτσι, σήμερα, ο 48χρονος κόουτς αναμένεται να επιλέξει τον Αναγνωστόπουλο για το τέρμα, τους Σόουζα και Μαραγκό για το κέντρο της άμυνας και τους Μπούρμπο και Τσουμάνη, δεξιά και αριστερά αντίστοιχα.

Στη μεσαία γραμμή, αναμένεται να αγωνιστούν για πρώτη φορά ως δίδυμο, οι Παυλίδης και Νίκιτς, ενώ στις πτέρυγες της επίθεσης, οι Μπαργκάν και Μιλούνοβιτς.

Μοναδικός προωθημένος της “κιτρινόμαυρης” ενδεκάδας, ο Καπνίδης, με τον Λώττα να έχει το προβάδισμα αντί του Στεφάνοβιτς για τον ελεύθερο ρόλο πίσω του.

Παρά τις πολλές αλλαγές, ο Δημήτρης Σπανός, ζήτησε χθες από τους ποδοσφαιριστές του να δείξουν το καλό τους πρόσωπο, να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι, διότι ο στόχος δεν είναι άλλος από τη νίκη-πρόκριση στους “16”.

To Top