Με ενδεκάδα πρεμιέρας κόντρα σε Άρη ο ΟΦΗ, 2-2 με Εργοτέλη (video)

Το μυαλό του στον… Άρη εδώ και μέρες ο ΟΦΗ, που προετοιμάζεται για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Χθες, μάλιστα, δόθηκε και φιλικός αγώνας με τον Εργοτέλη, στο οποίο ο ΟΦΗ, πρώτος αντίπαλος του Άρη για φέτος, αναδείχθηκε ισόπαλος, 2-2.

Δείτε το βίντεο:

Η ενδεκάδα που χρησιμοποιήθηκε είναι αυτή που θα παίξει λογικά και απέναντι στον Άρη…

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε δυνατά στο παιχνίδι και στο 14’ είχε δοκάρι με τον Ναμπί και έχασε κι άλλες ευκαιρίες. Στο 30’ ο Ναμπί άνοιξε το σκορ, ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Μάνος με δυνατό σουτ «έγραψε» το 0-2. Η ομάδα του Γιώργου Σίμου συνέχισε να πιέζει, αλλά στο 59’ ο Εργοτέλης μείωσε στο 69’ με προβολή του Μανουσάκη, ύστερα από γύρισμα του Μπαράτα.

Το γκολ αυτό αφύπνισε τους παίκτες του Παπαβασιλείου, που πίεσαν. Στο 77’ ο Εργοτέλης κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Μαρινάκη και ο Ροβίδης ισοφάρισε από την άσπρη βούλα για το τελικό 2-2.

Εργοτέλης: Καλογεράκης (60’ Κατσιμήτρος), Προβυδάκης, Μποτέ (83’ Οικονόμου), Μπάτζιος (46′ Πέιος), Ντομινίκ, Μπρους (80’ Κατσούρι), Μπουρσέλης (46′ Καντίνα), Γροντής (46′ Μπουτσάκης), Μπαράτα, Έφορντ (85’ Αζίζι), Μανουσάκης (69’ Ροβίθης).

ΟΦΗ: Σωτηρίου (66’ Δερμιτζάκης), Μαρινάκης, Νάστος (66’ Μπράουν), Γιαννούλης, Κοροβέσης (66’ Δεληγιαννίδης), Μεγιάδο, Νέιρα, Ναμπί (46’ Βαζ), Τσιλιανίδης, Σεμέντο, Μάνος (66’ Φιγκεϊρέντο).

Στο 59’ ο Εργοτέλης μείωσε σε 2-1 με προβολή του Μανουσάκη, έπειτα από γύρισμα του Barata. Στο 77’ ο διαιτητής της αναμέτρησης έδωσε πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων. Ο Ροβίθης εκτέλεσε και ευστόχησε, ισοφαρίζοντας σε 2-2 για την ομάδα του.

Λίγο πριν συμπληρωθεί το ενενηντάλεπτο ο Figueiredo έχασε την ευκαιρία να χαρίσει τη νίκη στον ΟΦΗ, με το σουτ του να περνά ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Κατσιμήτρου.

ΟΦΗ (Γ. Σίμος): Σωτηρίου (66’ Δερμιτζάκης), Μαρινάκης, Νάστος (66’ Braun), Γιαννούλης, Κοροβέσης (66’ Δεληγιαννίδης), Mellado, Νeira, Nabi (46’ Vaz), Τσιλιανίδης, Semedo, Μάνος (66’ Figueiredo).

To Top