Με… ευαγγέλιο την Μπαρτσελόνα η Ρόμα κόντρα στην υποψιασμένη Λίβερπουλ

Τον αντίπαλό της στο τελικό του Champions League στο Κίεβο περιμένει να μάθει απόψε (21:45) η Ρεάλ Μαδρίτης με τις Ρόμα και Λίβερπουλ να τίθενται αντιμέτωπες μετά το 5-2 των Άγγλων στο «Άνφιλντ».

Ήταν στις 10 Απριλίου οι «τζαλορόσι» φιλοξενούσαν την Μπαρτσελόνα με το εις βάρος του 4-1 του πρώτου αγώνα κανείς δεν τους έδινε ελπίδες ανατροπής. Η παρέα του Μανωλά ωστόσο είχε διαφορετική άποψη και με ένα άρτιο παιχνίδι και μπόλικη ψυχή πήρε σκορ πρόκρισης (3-0) στα ημιτελικά. Ανάλογο αποτέλεσμα θέλει και σήμερα η ομάδα του Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο για να βρεθεί στον τελικό του Κιέβου.

Φυσικά, ακλόνητο φαβορί για το «εισιτήριο» αυτό είναι η Λίβερπουλ που ταξίδεψε στην αιώνια πόλη με προίκα το επιβλητικό 5-2 του πρώτου αγώνα. Αν μάλιστα δεν παρουσίαζε τις… καθιερωμένες αμυντικές αδυναμίες της στο φινάλε του ματς θα είχε κλειδώσει την πρόκριση από το ματς του «Άνφιλντ». Ακόμα και έτσι ωστόσο η ανατροπή σε βάρος της Μπαρτσελόνα κρατά υποψιασμένους του παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ.

Νοκ άουτ για την Ρόμα οι Κάρντσοπ, Ντεφρέλ, Περότι, εκτός για λογαριασμό των «ρεντς» οι Τσαν, Τσάμπερλεϊν. Σέντρα στο «Ολίμπικο» στις 21:45 με τηλεοπτική μετάδοση από ΕΡΤ1 και CosmoteSport1.

To Top