Έγινε γνωστή η ενδεκάδα της ΑΕΚ για τον αγώνα με τον Άρη στην Αγιά Σοφιά – ΟΠΑΠ Arena (σέντρα στις 21:00), με τον Μάρκο Νίκολιτς να ξεκινά με τον Ζίνι στην επίθεση στο πλάι του Λούκα Γιόβιτς.
Ο διεθνής Ανγκολέζος επιθετικός, που επανήλθε μετά από απουσία δυο μηνών λόγω της θλάσης που τον ταλαιπώρησε, παίρνει θέση στη γραμμή κρούσης με το καλημέρα, ενώ μένει να δούμε την ακριβή διάταξη που θα έχει η Ένωση.
Όλα δείχνουν πως πάμε σε ένα 4-4-2, με τον Στρακόσα στα δοκάρια, τους Μουκουντί-Φιλίπε Ρέλβας στην άμυνα, τους Ρότα-Πενράις στις πλευρές, τους Πινέδα-Μάνταλο δίδυμο στον άξονα, τους Καλοσκάμη-Ζοάο Μάριο στα φτερά δεξιά και αριστερά αντίστοιχα και τους Ζίνι-Γιόβιτς στην επίθεση.
Στον πάγκο: Αγγελόπουλος, Μπρινιόλι, Πήλιος, Βίντα, Οντουμπάτζο, Χρυσόπουλος, Γκρούγιτς, Μαρίν, Λιούμπισιτς, Περέιρα, Γκατσίνοβιτς, Κοϊτά.



