ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Με ηρεμία και ταπεινότητα, όπως στις νίκες, θα αναλυθεί το αποτέλεσμα στην Πάνορμο

Η τρίτη ήττα του Άρη την φετινή χρονιά ήταν η πρώτη που υπέστη η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη με την επιβολή του αντιπάλου στο γήπεδο. Ήταν η πρώτη φορά που ο Άρης φέτος έχασε όχι με τον… δικό του τρόπο, αλλά τώρα επιβάλλεται να αντιμετωπιστεί και αυτό το αποτέλεσμα με την φιλοσοφία του Δημήτρη Πρίφτη.

Σε κανέναν δεν αρέσει να χάνει και σίγουρα όχι σε αυτό το γκρουπ παικτών που απαρτίζουν φέτος τον μπασκετικό Άρη. Οι κίτρινοι είχαν ηττηθεί από τον Παναθηναϊκό και την Τράμπζονσπορ, όμως και τα δύο παιχνίδια τα είχαν οδηγήσει εκεί που ήθελαν, μέσα από την άμυνα, σε χαμηλά σκορ, διεκδικώντας μέχρι το φινάλε τη νίκη.

Στην Πάνορμο δεν συνέβη αυτό. Η καλύτερη άμυνα της διοργάνωσης δέχθηκε 96 πόντους, 31 στην τέταρτη περίοδο, παραδιδόμενη στον ρυθμό της Μπάνβιτ, η οποία τον χτύπησε στην περιφέρεια με συνεχόμενα τρίποντα στο τρανζίσιον.

Ο Πρίφτης ήταν σκασμένος γιατί είδε τους παίκτες του να σκοράρουν 84 πόντους εκτός έδρας, με 45% από την γραμμή του τρίποντου, να έχουν 21 ασίστ, αλλά να χάνουν χωρίς να διεκδικήσουν τη νίκη στο τέλος…

Με ηρεμία και ταπεινότητα, όπως ακριβώς συνέβαινε στις νίκες, από την… μέση οδό, θα αναλυθεί αυτή η ήττα, θα τονιστούν οι αδυναμίες στο ριμπάουντ και όπου αλλού διαπίστωσε το τεχνικό τιμ, ώστε να παρουσιάσει καλύτερο πρόσωπο μέσα στην Αμαλιάδα και να πάρει το “διπλό”.

To Top