“Με θέλεις, σε θέλω…”, αλλά όλα είναι θέμα χρημάτων! “Χορτάτοι” όλοι από λόγια

Τα πράγματα όσο δύσκολα είναι στον Άρη, τόσο είναι και ξεκάθαρα. Η διοίκηση της ΠΑΕ βρίσκεται σε διαρκές… “σαφάρι” αναζήτησης πόρων, θέλοντας να κάνει πράξη την επιθυμία να αγωνιστεί στη Football League. Η εξεύρεση χρημάτων είναι το “κλειδί” των εξελίξεων.

Από κει και πέρα, οι όποιες συζητήσεις γίνονται και θα γίνουν με τους παίκτες που είναι ήδη στην ομάδα, είναι σε θεωρητικό επίπεδο. Το “με θέλεις, σε θέλω…” είναι ξεκάθαρο από όλες τις πλευρές, αλλά όλα είναι θέμα χρημάτων.

Η διοίκηση υπόσχεται ότι στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα προσπαθήσει να καταβάλει ένα ποσό από τα οφειλόμενα και να καταφέρει μια χρηματοροή ώστε μέχρι το τέλος του καλοκαιριού να κλείσουν οι οφειλές. Όσο εύκολα διατυπώνεται, τόσο δύσκολο είναι στην πράξη.

Οι παίκτες από την πλευρά τους έχουν κουραστεί από τις υποσχέσεις των προηγούμενων διοικήσεων, αγνοούν μήνες τώρα το “χρώμα του χρήματος” και περιμένουν να δουν πράξεις. Από λόγια είναι όλοι “χορτάτοι”.

Από κει και πέρα, στην ίδια βάση μπαίνει και το θέμα με τους πιστωτές. Όσες συζητήσεις κι αν έγιναν ή θα γίνουν, εξαρτώνται από το “ζεστό χρήμα” που θα καταβληθεί και πάνω σε αυτό τον άξονα θα κορυφωθεί η προσπάθεια των κίτρινων. Θυμίζουμε ότι για τις ανάγκες της πρώτης αίτησης για το άρθρο 99, με το κούρεμα το ποσό είχε πέσει στα 5.500.000 ευρώ. 

To Top