Με Θέο προπονητή η Κ20 κόντρα στον Πανιώνιο!

Με στόχο τη νίκη αναχωρεί αύριο η αποστολή της Κ20 για να αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο το πρωί (11.30) του Σαββάτου στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, που γίνεται εμβόλιμα αυτό το σαββατοκύριακο.

Προπονητής της ομάδας θα είναι το Σάββατο ο τεχνικός της Κ17, Τάσος Θέος, ο οποίος πριν από λίγη ώρα ανακοίνωσε την αποστολή. “Η αποστολή βγήκε σε συνεργασία με τον κ. Πασιαλή, γιατί είχα μόνο δύο προπονήσεις με την ομάδα. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, με έναν δύσκολο αντίπαλο, που βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Με την βοήθεια των παικτών από την πρώτη ομάδα φτιάξαμε ένα καλό σύνολο και πηγαίνουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς”, είπε ο Θέος, που θα δει αύριο από κοντά τον φιλικό αγώνα της Εθνικής Ελπίδων με το Βέλγιο, στον οποίο συμμετέχουν οι Διούδης, Νταμαρλής και Γιαννιώτας.

Η αποστολή της Κ20 για το ματς με τον Πανιώνιο: Παπαδόπουλος, Κουτσίκος, Πολυζωίδης, Μπιμπισίδης, Καρασίμος, Λεμονής, Ρένια, Κρυστάλλης, Παλιάτσιος, Σταυρόπουλος, Μπελούλης, Ζαχαριουδάκης, Αντωνιάδης, Ιγνατίδης, Τσιλόπουλος, Κοπαλίδης, Ποζίδης, Καραγιάννης.

 

To Top