ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Με Ιωνικό ή το αργότερο με Κολοσσό επιστρέφει ο Χάγκινς

Ο Τζος Χάγκινς έχει διανύσει το μεγαλύτερο μέρος της απόστασης μέχρι την επάνοδό του στην αγωνιστική δράση και πλέον μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του σε φουλ ρυθμούς προπόνησης. Την απόφαση, ωστόσο, για το πότε θα μπει και πάλι στη 12άδα θα πάρει ο Γιάννης Καστρίτης.

Είναι θέμα ημερών να προπονηθεί ο Αμερικανός γκαρντ και πάλι με την υπόλοιπη ομάδα και όχι μόνος του, όπως συμβαίνει τις τελευταίες εβδομάδες. Ο Γιάννης Καστρίτης είναι ένας προπονητής, που έχει τη φιλοσοφία ότι για να συμπεριληφθεί στην αποστολή ένας παίκτης, θα πρέπει να μετρά προπονήσεις κάποιων ημερών με την ομάδα. 

Ο Χάγκινς δείχνει πολύ μεγάλη θέληση και κάνει μεγάλη προσπάθεια, ακολουθώντας πιστά το πρόγραμμα του γιατρού και των φυσιοθεραπευτών, αλλά η περίπτωση του χρειάζεται ειδική διαχείριση, επειδή προέρχεται από ένα μεγάλο διάστημα απουσίας. 

Με δεδομένο ότι, μετά το παιχνίδι με τον Ιωνικό, υπάρχει διακοπή μεγαλύτερη των δυο εβδομάδων, λόγω της διεξαγωγής του Ολ σταρ γκέιμ (17-18 Δεκεμβρίου) και των Χριστουγέννων, είναι πολύ πιθανό να αποφασιστεί να επιστρέψει στη 12άδα, στον εντός έδρας αγώνα κόντρα στον Κολοσσό (28 Δεκεμβρίου), στην τελευταία αγωνιστική υποχρέωση για το 2022.    

To Top