ΜΠΑΣΚΕΤ

Με κάθε επισημότητα η παρουσίαση της νέας φανέλας του Αρη (photos-video)

Με κάθε επισημότητα έγινε η παρουσίαση της ονοματοδοσίας της νέας φανέλας από την ΚΑΕ Αρης.

Η διοίκηση ουσιαστικά προχώρησε σε αναβάθμιση της συνεργασίας της με τον ΟΜΙΛΟ ΤΟΥΡΝΙΚΙΩΤΗ και στο ΟΝΟΜΑ HOTEL έγινε η παρουσίαση της ομάδας.

Από τη διοίκηση ο Χάρης Παπαγεωργίου, ο Λευτέρης Αρβανίτης, ο Ακης Παρταλίδης,ο Αλέξανδρος Γκαντώνας, ο Χρήστος Ταπούτος και φυσικά  ήταν και εκπρόσωποι της εταιρείας. Οι κ.κ. Τουρνικιώτη, Καστρινός και Μόσχου εκπροσώπησαν τον ΟΜΙΛΟ ΤΟΥΡΝΙΚΙΩΤΗ στο πάνελ.

Φυσικά, από την ομάδα δεν θα μπορούσαν να λείψουν και παίκτες με τον προπονητή. Καστρίτης, Σιγάλας, Σανόγκο, Γκάλινατ και Μποχωρίδης είναι οι εκπρόσωποι της ομάδας. Παρών και ο Πέτρος Ράσογλου.

Δείτε τι είπαν οι άνθρωποι του πάνελ…

«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την παρουσία σας εδώ και όλη την εκπροσώπηση της χορηγού εταιρείας. Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ είναι μια ομάδα με μεγάλο χορηγικό βάρος και ιστορία. Μετά από μια δύσκολη περίοδο αποφασίσαμε να δουλέψουμε μαζί και να αναβαθμίσουμε με εμπορικούς όρους με τον ΟΜΙΛΟ ΤΟΥΡΝΙΚΙΩΤΗ. Για τον λόγο αυτό επιστρέψαμε στην Ευρώπη, εύχομαι μια καλή χρονιά σε όλους», τόνισε αρχικά ο Χάρης Παπαγεωργίου.

Στη συνέχεια, ο Λευτέρης Αρβανίτης τόνισε από τη μεριά του. «Η αγκαλιά του Αρη είναι μεγάλη που αγκάλιασε τον ΟΜΙΛΟ ΤΟΥΡΝΙΚΩΤΗ. H χορηγός εταιρεία θα ταξιδέψει σε 9 χώρες με τον Αρη και ευχαριστούμε για τη βοήθεια. Θέλω να ευχαριστήσω από όλη την οικογένεια του Αρη την εταιρεία. Εστω και μέσα από δυσκολίες πηγαίνουμε μπροστά. Εύχομαι υγεία σε όλους και μια καλή χρονιά».

 

«Θα ήθελα πολύ να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Αρη. Είμαστε για δεύτερη χρονιά με αναβαθμισμένη συνεργασία. Είμαστε μια ελληνική εταιρεία, μια εταιρεία κολοσσός και έχει κάνει άλματα σε παγκόσμιο επίπεδο. Μας ενδιαφέρει μέσα από την αγορά να γίνει στρατηγικά πιο γνωστή σε όλο τον χώρο. Ο Αρης έχει δημιουργήσει και χρυσή περηφάνια σε όλους. Μέσα από τη γνωριμία μας με όλο τον κόσμο και τους ανθρώπους του Αρη οπότε ήταν δεδομένη η διεύρυνση της συνεργασία. Πίστη και δύναμη σε όλους», τόνισε η κυρία Καλλιόπη Τουρνικιώτη, πρόεδρος του ΟΜΙΛΟΥ ΤΟΥΡΝΙΚΙΩΤΗ.

Επίσης, ο Ηλίας Καστρινός είπε ως εμπορικός διευθυντής. «Η χορηγία με τον Αρη περνάει στο δεύτερο χρόνο και αυτό προσδίδει ένα ιδιαίτερο γεγονός στη Βόρεια Ελλάδα. Θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία στον Αρη και είμαστε εδώ για να υποστηρίξουμε σε κάθε βήμα την ιστορική αυτή ομάδα με κάθε τρόπο. Εχουμε πλούσια εμπορική δράση με όλα τα αυτά που διαθέτουμε και ελπίζω να πάμε ακόμη καλύτερα».

Ακόμα, ο Ακης Παρταλίδης είπε. «Είναι πάρα πολύ σημαντικό να αναγνωρίζουμε και να αναγνωρίζουν τα όσα καταφέρνουμε σαν ομάδα. Πρέπει να συνεχίσουμε όλοι μαζί για να φτάσουμε σε επιτυχία. Η περσινή συνεργασία είχε τρομερή ανταπόκριση, ενώ έχει πολύ μεγάλη σημασία το γεγονός ότι ο ΟΜΙΛΟΣ ΤΟΥΡΝΙΚΙΩΤΗ νιώθει μέρος της οικογένειας του Αρη. Νιώθουμε πολύ όμορφα για αυτά που γίνονται και εύχομαι να γίνει το καλύτερο και φέτος.

Ακολούθησαν δυο τρομερά βίντεο με την παρουσία των φιλάθλων του Αρη στην ένδοξη Ευρώπη με το συναίσθημα να κυριεύει άπαντες από τον ήχο και την εικόνα και φυσικά να κλείνει με εικόνα της φετινής και περσινής ομάδας!

Στη συνέχεια έγινε η παρουσίαση της νέας φανέλας με παίκτες, διοίκησης και χορηγούς να αστράφτουν στα φλας!

Γενικά, ήταν μια πολύ ωραία εκδήλωση σε μια επίσημη αρχή της νέας μπασκετικής χρονιάς για τον Αρη!

To Top