ΜΠΑΣΚΕΤ

Με κάθε επισημότητα η παρουσίαση της συνεργασίας της ΚΑΕ ΑΡΗΣ με τον Όμιλο Τουρνικιώτη MIDEA (photos)

H KAE Άρης παρουσίασε την συνεργασία με τον Όμιλο Τουρνικιώτη MIDEA με την ευχή αυτή η συνεργασία να προχωρήσει σε όλα τα επίπεδα και να μακροημερεύσει. Το PRESSARIS ήταν εκεί…

Η διοίκηση και η εν λόγω εταιρεία έχουν εγκαινιάσει μια νέα σελίδα συνεργασίας που έχει σαν βασικό σκοπό τα αμφίπλευρα κέρδη και των 2 πλευρών.

Η επίσημη παρουσίαση της συνεργασίας του Ομίλου Τουρνικιώτη MIDEA, αποκλειστικού Εισαγωγέα των αντλιών θερμότητας και συστημάτων κεντρικού κλιματισμού VRF του μεγαλύτερου κατασκευαστικού οίκου στον κόσμο, MIDEA MBT, καθώς και άλλων οίκων του εξωτερικού, με την ΚΑΕ ΑΡΗΣ σηματοδοτεί ακόμα περισσότερα οφέλη και πιθανότητες συνεργασίας στο εγγύς μέλλον.

Παρόντες ήταν οι κ.κ. Χάρης Παπαγεωργίου, Ηλίας Καστρινός, Καλλιόπη Τουρνικιώτη, Ακης Παρταλίδης και Λευτέρης Αρβανίτης. Παρών και το μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Ομίλου Τουρνικιώτη MEDIA, Χάρης Μόσχου.

Θα πρέπει εδώ να αναφερθεί και η συνεισφορά του Ανέστη Καρκαβίτσα για να έρθουν κοντά οι δυο πλευρές.

Αρχικά, ο Χάρης Παπαγεωργίου τόνισε. «Καλωσορίζω τους ανθρώπους του Ομίλου Τουρνικιώτη MIDEA. Ξεκίνησε μια συνεργασία δυο brands, του Αρη, ενός συλλόγου με τεράστια ιστορία, και μιας πολύ σημαντικής εταιρείας με αξιοθαύμαστη παρουσία. Ελπίζω αυτή η συνεργασία να έχει βάθος χρόνου και να δικαιώσει τις προσδοκίες μας. Τους ευχαριστούμε για τη βοήθεια και τη στήριξη».

Στη συνέχεια, ο Ακης Παρταλίδης μίλησε για την επίτευξη της συνεργασίας.«Είναι μεγάλη χαρά και τους ευχαριστώ που είναι κοντά στην ομάδα σε όλους τους αγώνες. Θα πρέπει να πούμε ότι οι άνθρωποι του Ομίλου Τουρνικιώτη MIDEA είναι κοντά σε εκτός και εντός αγώνες. Η δύναμη του χορηγού δίνει αξία στην χορηγία. Αναζητούσαμε έναν κεντρικό χορηγό που θα εκπροσωπεύει τις αξίες και την αισθητική που έχει ο Αρης σαν σύλλογος με το μπάσκετ να είναι το πιο σημαντικό τμήμα του συλλόγου. Μετά την Μάντσεστερ Σίτι, ο Όμιλος Τουρνικιώτη MIDEA επέλεξε τον Αρη με ότι αυτό σημαίνει στον τομέα του sports marketing. Εμείς πάνω από όλα θέλουμε ένα ισχυρό άθλημα και όχι μόνο. Ο δρόμος για να φτάσουμε στις επιτυχίες είναι να έχουμε δυνατές χορηγίες και όραμα. Τους ευχαριστούμε για την παρουσία τους και τη συνεργασία τους.

Στη συνέχεια, η πρόεδρος του Ομίλου κα Καλλιόπη Τουρνικιώτη τόνισε για την παρουσίαση και επίτευξη της συνεργασίας. «Ευχαριστώ πολύ για την προσφώνηση και τιμή που μου γίνεται . Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε εδώ, ο Αρης είναι μια ομάδα με τεράστια ιστορία και προσφορά. Ο Όμιλος Τουρνικιώτη είναι μια εταιρεία που έχει μακρά ιστορία και παρουσία στον χώρο του κλιματισμού και όχι μόνο. Είμαστε εδώ, για να στηρίζουμε έμπρακτα με κάθε τρόπο την ομάδα μπάσκετ του Αρη. Φυσικά, το πιο σημαντικό σημείο είναι η ίδια χρονιά ίδρυσης και δραστηριοποίησης το 1922 των δυο πλευρών, ευχόμαστε να έχουμε μια καλή συνεργασία σε όλα τα επίπεδα και επιτυχίες», τόνισε μεταξύ άλλων, κάνοντας παράλληλα μια μίνι αναδρομή σε όσα έχει προσφέρει στην κοινωνία και στον εμπορικό τομέα ο Όμιλος Τουρνικιώτη MIDEA!

Επίσης, ο κος Ηλίας Καστρινός ως εμπορικός διευθυντής της MIDEA MBT Ελλάδας είπε σχετικά. «Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Έχουμε να κάνουμε με μια μακρά συνάντηση με 2 ισχυρούς οργανισμούς. Είναι μια σχέση εμπιστοσύνης και στήριξης ανάμεσα στις δυο πλευρές. Ο Όμιλος Τουρνικιώτη MIDEA συμπίπτει σε πολλά σημεία χρονικά και σε επίπεδο οράματος. Ευχόμαστε τη νίκη σήμερα με την ΑΕΚ και πολλές επιτυχίες στο μέλλον».

Επιπρόσθετα, ο Λευτέρης Αρβανίτης τόνισε σχετικά.«Ευχαριστώ πάρα πολύ για τη συνεργασία, για τη βοήθεια και εύχομαι να είναι μια συνεργασία με μέλλον. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους κ.κ. Παρταλίδη και Καστρινό για την βοήθεια της συνεργασίας. Σαν ΑΣ ευχόμαστε καλές δουλειές στον όμιλο Τουρνικιώτη MIDEA».

Εν κατακλείδι, σε επίπεδο μελλοντικής συνεργασίας και για το αν θα επεκταθεί η συνεργασία η κυρία Καλλιόπη Τουρνικιώτη ανέφερε.«Το να στηρίζουμε τον αθλητισμό και το μπάσκετ είναι ανάγκη δική μας πάνω από όλα . Το ελληνικό μπάσκετ μας έχει κάνει περήφανους και στον Αρη αναγνωρίζουμε την αξία μιας ιστορικής ομάδας, ενός οργανισμού που έχει επιβιώσει πολλά χρόνια και ξέρει να αντέχει με σθένος σε πολλές αλλαγές, μπορεί να εξελίσσεται. Οπότε, θέλουμε να συμπορευτούμε σε αυτό το κομμάτι με ότι αυτό σημαίνει και για τις 2 μεριές».

Η παρουσίαση έκλεισε με την παρουσίαση της φανέλας και τα χαμόγελα να περισσεύουν για την έναρξη μιας πολύ σημαντικής συνεργασίας για το μπάσκετ του Άρη.

To Top