Με… κάλπικο γκολ “λύγισε” η Λαμία από τον “εξυγιαντή”! Η βαθμολογία με τον Άρη +3

Ο ΠΑΟΚ πέρασε από τη Λαμία (0-1) με το… κάλπικο γκολ του Λέο Μάτος στο 33ο λεπτό σε μια φάση, όπου ήταν οφσάιντ και με τον διαιτητή να ενημερώνεται ότι υπάρχει πρόβλημα στην οθόνη του VAR.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Την αναμέτρηση έκρινε το γκολ του Λέο Μάτος στο 33ο λεπτό. Ο Βιεϊρίνια εκτέλεσε το φάουλ από δεξιά, ο Βραζιλιάνος με προβολή νίκησε τον Θεοδωρόπουλο κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του γκολκίπερ της Λαμίας. Οι παίκτες περίμεναν στη σέντρα τον έλεγχο, αλλά τότε ενημερώθηκαν από τον διαιτητή ότι υπήρχε πρόβλημα στην οθόνη του VAR. Ο διαιτητής δεν πήγε να ελέγξει τη φάση και ενημερώθηκε ότι πρέπει να μετρήσει το γκολ, αν και όπως φάνηκε στο ριπλέι υπήρχε οφσάιντ. Η βλάβη αποκαταστάθηκε με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου…

Το όνομα του Αθανάσιου Σέζου, ο οποίος κατακύρωσε – λανθασμένα – το γκολ, περνάει δικαιολογημένα στους αρνητικούς πρωταγωνιστές. Ο διαιτητής από το Κιλκίς μάλιστα στο δεύτερο ημίχρονο δεν έδωσε δύο φορές κόκκινη κάρτα στον Μάτος (προφανώς απαγορεύεται από τον κανονισμό της εξυγίανσης), ο οποίος αρχικά χτύπησε εκτός φάσης τον Μπεχαράνο και στη συνέχεια έπεσε με τις σκαριές στον Καραμάνο.

Μερίδιο έχουν και οι βοηθοί του, με τον Καραγκιζόπουλο στο πρώτο μέρος να κόβει λανθασμένα ως οφσάιντ τον Μπεχαράνο σε τετ α τετ με τον Ζίβκοβιτς και τον Τζιουβάρα να μην υποδεικνύει οφσάιντ τον Μάτος στο γκολ που έκρινε το παιχνίδι και έδωσε τη νίκη στον ΠΑΟΚ.

Δείτε πώς διαμορφώθηκε η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ με την ολοκλήρωση της 20ης αγωνιστικής:

To Top