ΜΠΑΣΚΕΤ

Με Κέλι και πάθος, αλλά χωρίς Καστρίτη ο Άρης αποφασισμένος για το «διπλό» στο Περιστέρι (17.00, PRESSARIS LIVE)

Ο Άρης με αποφασιστικότητα ρίχνεται στη “μάχη” για τον αγώνα με το Περιστέρι  (16/04, 17:00, PRESSARIS LIVE,ERT SPORTS ERTFLIX). Ο Κέλι επιστρέφει ύστερα από δυο μήνες και θα είναι μια σημαντική προσθήκη, ενώ ο Άρης δεν θα έχει στον πάγκο του τον Γιάννη Καστρίτη, οπότε την καθοδήγηση θα έχουν οι συνεργάτες τους.

Ο Έλληνας τεχνικός για λόγους υγείας δεν θα παραστεί στην σημερινή αναμέτρηση των “Κιτρινόμαυρων”, στο κλειστό “Ανδρέας Παπανδρέου” του Περιστερίου.

Η αθηναϊκή ομάδα προέρχεται από τρεις και εκείνη της Θεσσαλονίκης από δύο διαδοχικές ήττες. Αμφότερες έχουν από οχτώ νίκες με τον Άρη να έχει ένα περισσότερο παιχνίδι (20 έναντι 19 του Περιστερίου Vitabiotics).

Οι «κυανοκίτρινοι» έχουν απολογισμό 4-5 στην έδρα τους. Έχασαν τα τέσσερα από τα πρώτα πέντε σε αυτήν αλλά στη διάρκεια του 2022 έχουν 3/4 με τις νίκες επί της ΑΕΚ (101-81), του Ηρακλή (71-68) και τον ΠΑΟΚ Mateco (68-67) πριν έρθει η ήττα από τη Λάρισα με 71-77.

Οι «κιτρινόμαυροι» από την πλευρά τους είναι η ομάδα με τις λιγότερες εκτός έδρας επιτυχίες της φετινής Stoiximan Basket League ως τώρα. Από τις 10 εξόδους τους από το Nick Galis Hall μόνο εκείνη στην Πάτρα με τον Προμηθέα συνοδεύτηκε με νίκη.

Από εκείνο το παιχνίδι που έγινε στις 6 Νοεμβρίου, ο Άρης μετράει επτά διαδοχικές, εκτός έδρας ήττες.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Γιάννης Σιδηροηλίας, ο οποίος συνεχίζει την αποθεραπεία του.

Πουρσανίδης Γ.-Ζαχαρής-Καρπάνος σφυρίζουν τον Άρη στο Περιστέρι.

To Top