Με κίνδυνο αφαίρεσης βαθμών απειλούνται τέσσερις ομάδες της Super League 2

Μετά από την τελευταία συνεδρίαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου, πλέον απειλούνται με αφαίρεση βαθμών τέσσερις ομάδες της Super league 2.

Με την απειλή της αφαίρεσης βαθμών βρίσκονται πλέον τέσσερις ομάδες της Super League 2, μετά από τις αποφάσεις που έλαβε το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου, στην τελευταία του συνεδρίαση.

Συγκεκριμένα, οι ομάδες που κινδυνεύουν είναι η Αναγέννηση Καρδίτσας, η ΠΑΕ Ρόδος, η ΠΑΕ Τρίκαλα και η Ζάκυνθος, για οφειλές σε ποδοσφαιριστές τους.

Αναλυτικά:

Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου έλαβε τις εξής αποφάσεις.

Ενεργοποιεί σε βάρος της Αναγέννησης Καρδίτσας την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, για κάθε επίσημο αγώνα του πρωταθλήματος στο οποίο μετέχει, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του Αντωνίου Βατουσιάδη του Νικολάου, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της υπ’ αριθμ. 439/2018 τελεσίδικης απόφασης της ΠΕΕΟΔ της ΕΠΟ, σε ποσοστό 50%, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα από την κοινοποίηση της παρούσας απόφασης.

Ενεργοποιεί σε βάρος της Αναγέννησης Καρδίτσας την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, για κάθε επίσημο αγώνα του πρωταθλήματος στο οποίο μετέχει, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του Δημοσθένη Χαντζάρα του Κωνσταντίνου, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της υπ’ αριθμ. 438/2018 τελεσίδικης απόφασης της ΠΕΕΟΔ της ΕΠΟ, σε ποσοστό 50%, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα από την κοινοποίηση της παρούσας απόφασης.

Ενεργοποιεί σε βάρος της Αναγέννησης Καρδίτσας την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, για κάθε επίσημο αγώνα του πρωταθλήματος στο οποίο μετέχει, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του Μπλέντι Μούτσα του Σελίμ, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της υπ’ αριθμ. 33/2018 τελεσίδικης απόφασης της ΠΕΕΟΔ της ΕΠΟ, σε ποσοστό 50%, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα από την κοινοποίηση της παρούσας απόφασης.

Ενεργοποιεί σε βάρος της Ζακύνθου την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, για κάθε επίσημο αγώνα του πρωταθλήματος στο οποίο μετέχει, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του Σπύρου-Χρίστοφερ Στεργιώτη του Νικολάου, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της υπ’ αριθμ. 481/2016 τελεσίδικης απόφασης της ΠΕΕΟΔ της ΕΠΟ, σε ποσοστό 50%, του ποσού 3.543,63 ευρώ, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα από την κοινοποίηση της παρούσας απόφασης.

Ενεργοποιεί σε βάρος της Ζακύνθου την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, για κάθε επίσημο αγώνα του πρωταθλήματος στο οποίο μετέχει, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του Νικολάου Λέκκα του Επαμεινώνδα, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της υπ’ αριθμ. 221/2017 τελεσίδικης απόφασης της ΠΕΕΟΔ της ΕΠΟ, σε ποσοστό 50% του ποσού 12.185,74 ευρώ, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα από την κοινοποίηση της παρούσας απόφασης.
Κηρύσσει καταργημένη την αίτηση επιβολής ποινών του Βασιλείου Μουκίδη κατά του Ηροδότου, καθώς τη θεωρεί ως μη ασκηθείσα.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Ρόδος την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος στο οποίο μετέχει, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του Αλέξανδρου Βεργώνη του Γεωργίου, σε ποσοστό 50% του ποσού των 13.800,00 ευρώ, πλέον των νομίμων τόκων, κατά το διατακτικό της με αριθμό 382/2011 τελεσίδικης απόφασης της Α’ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., και της με αριθμό 180/2011 απόφασης του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργασίμων ημερών από την επομένη της κοινοποίησης της παρούσας.

Επιβάλλει κατά πλειοψηφία (4-1) στην ΠΑΕ Τρίκαλα την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών για κάθε επίσημο αγώνα του πρωταθλήματος στο οποίο μετέχει, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του Γεωργίου Κόκοβα, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της υπ’ αριθμ. 776/2006 τελεσίδικης απόφασης της Ε.Ε.Ο.Δ/ ΕΠΑΕ σε ποσοστό 50%, του ποσού των 4.020 ευρώ.

 

 

To Top