Με… καθυστέρηση λίγων ωρών η αποστολή στην Αθήνα, λόγω άρθρου 99

Η συνέχεια των διαμαρτυριών στην Αθήνα! Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης θα βρεθεί στην πρωτεύουσα δρομολογώντας τις αντιδράσεις των κίτρινων μετά τα όσα έγιναν με αρνητικό πρωταγωνιστή του Βοσκάκη.

Κάνε την εγγραφή σου στη Novibet με 100% Bonus

Ο Άρης αντί να είναι χαρούμενος από τη δεύτερη συνεχόμενη (και μάλιστα εκτός έδρας) νίκη, θυμίζει καζάνι που βράζει από τη διαιτησία του Μιχάλη Βοσκάκη! Μπορεί να κέρδισε, αλλά αυτό δεν διαγράφει τα όσα έγιναν στον αγωνιστικό χώρο της Βέροιας, αποδεκατίζοντας τον Άρη!

Ήδη υπάρχει έντονη κινητικότητα, ώστε να αντιδράσει ο Άρης διασφαλίζοντας τα συμφέροντά του. Όπως έχουμε επισημάνει στάλθηκε από την Δευτέρα επιστολή από τα γραφεία της Αλκμήνης στην ΚΕΔ και στον γνωστό και μη εξαιρετέο Γιώργο Καραμελίδη, τον πρόεδρο της, στην οποία σε έντονο ύφος απαιτείται το αυτονόητο: η ισονομία σε διαιτητικό επίπεδο! Η διαιτησία «οργίασε» στη Βέροια και οι κιτρινόμαυροι θέλουν να διασφαλίσουν το 50-50, το οποίο φέτος ουκ ολίγες φορές έχει καταστρατηγηθεί!

Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης Δημήτρης Ηλιάδης πετάει το απόγευμα της Τρίτης για την Αθήνα προκειμένου να έχει συνάντηση με τους ομολόγους του στην λίγκα Γιάννη Μώραλη και στην ΕΠΟ Γιώργο Σαρρή, σε μια προσπάθεια να εκφράσει από κοντά την έντονη δυσαρέσκεια των κίτρινων για την κατάσταση που βιώνουν σε επίπεδο διαιτησίας, απαριθμώντας μιας σειρά αρνητικών διαιτησιών.

Η αποστολή στην Αθήνα γίνεται με καθυστέρηση μερικών ωρών. Ο Ηλιάδης επρόκειτο να ταξιδεύσει το πρωί, αλλά πήρε παράταση μια και είχε κάποιες συναντήσεις ενόψει της εκδίκασης της αίτησης της ΠΑΕ για την υπαγωγή της στο άρθρο 99 την Παρασκευή.

Πρόκειται για ένα μέρος από μια σειρά ενεργειών που σκοπό έχουν την κινητοποίηση του Άρη, μπροστά στα συνεχόμενα διαιτητικά «εγκλήματα» σε βάρος της ομάδας και της προσπάθειας που κάνει στο γήπεδο για την επιβίωσή της. Η διοίκηση οφείλει να θωρακίσει την ομάδα σε μια κρίσιμη καμπή της προσπάθειας της.

To Top