Με καλή ψυχολογία για το τρίποντο οι γυναίκες

Επιστροφή στις νίκες θέλουν οι γυναίκες του Άρη, οι οποίες υποδέχονται στις 20:00 στο «Ανέστης Πεταλίδης» τον ΔΑΣΩ στο εξ΄ αναβολής ματς της 1ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου του πρωταθλήματος της Α2.

Το θετικό είναι ότι δεν υπάρχει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα για τις «κίτρινες», με τον Φρέντι Μπρουκς να έχει δουλέψει με τον καλύτερο τρόπο τις ημέρες, που είχε στη διάθεσή του, στην πρώτη ουσιαστικά εβδομάδα του στον σύλλογο.

Τα κορίτσια του Άρη έχουν αφήσει πίσω τους την ήττα από τον Ναύαρχο Βότση και κυρίως τον τρόπο με τον οποίο αυτή ήρθε και έχοντας πλέον καλή ψυχολογία, αλλά και περισσότερη ηρεμία είναι έτοιμες για την κατάκτηση ενός ακόμα τριπόντου.

Οι «κίτρινες» του Μπρουκς θέλουν κοντά τους και τον κόσμο της ομάδας, καθώς το ζεστό του χειροκρότημα θα είναι σημαντικό γι΄ αυτές, στο πρώτο ματς στο «Ανέστης Πεταλίδης», μετά την απώλεια του Γιώργου Περσιανλή, ενώ κατά τη διάρκεια του αγώνα οι φίλαθλοι του Άρη θα μπορούν να προμηθεύονται από την είσοδο του γηπέδου και τις κάρτες διαρκείας, που τιμώνται στα 10 ευρώ.

To Top