ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Παρών ο Καρυπίδης στη συνάντηση με Κοντονή

Στην Αθήνα θα βρίσκεται από σήμερα ο Θοδωρής Καρυπίδης, ο οποίος θα συναντηθεί με τον δικηγόρο του Άρη Μασστρογιάννη, προκειμένου να συζητήσουν -μεταξύ άλλων- και για το επερχόμενο ραντεβού της αντιπροσωπείας του Άρη, με τον Σταύρο Κοντονή.

Οι ιθύνοντες του Άρη αναμένουν την κοινοποίηση προς τους ίδιους της ακριβής μέρας, όπου θα διεξαχθεί η συνάντηση με τον Υφυπουργό, προκειμένου να εμφανιστούν απολύτως έτοιμοι ενώπιον του.

Αυτή τη φορά, το παρών θα δώσει και ο Θοδωρής Καρυπίδης, καθώς στην τελευταία συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Ιούλιο Συναδινό, παρών ήταν μόνο ο Γιάννης Ψηφίδης.

Στόχος είναι, να υπάρξει μία δυνατή αντιπροσωπεία, αποτελούμενη τόσο από το ανθρώπους του ΑΣ όσο και τον υποψήφιο επενδυτή, ώστε να διατυπωθούν οι απόψεις και από τις δύο ενδιαφερόμενες πλευρές για τον Άρη, προκειμένου να εξασφαλίσουν τις εγγυήσεις ότι δεν θα υπάρξει κανένα απολύτως πρόβλημα με τη νέα ΠΑΕ και την αδειοδότησή της ή έστω να ενημερωθούν για το τι θα αναφέρει ακριβώς ο νέος αθλητικός νόμος για τις υπο εκκαθάριση ΠΑΕ.

To Top