Με κολλημένο το… γκάζι!

Πριν ένα μήνα, ούτε ο πιο αισιόδοξος φίλαθλος του Άρη φανταζόταν ότι η ομάδα του θα μπορούσε να αλλάξει την αγωνιστική και βαθμολογική της κατάσταση, τόσο γρήγορα. Ο Άρης «τρέχοντας» ένα σερί τριών νικών, με εξαιρετικές εμφανίσεις, έχει… ζεστάνει για τα καλά ξανά τον κόσμο του. Οι νίκες κόντρα σε Δόξα, Λεβαδειακό και Ξάνθη, πέρα από βαθμολογικό και ψυχολογικό όφελος, επιβάλλουν πλέον στους «κίτρινους» να κυνηγήσουν με κάθε κόστος την είσοδό τους στα πλέι οφ, αφού φαίνεται ότι και μπορούν και προλαβαίνουν. Για να συμβεί αυτό, θα πρέπει ο Άρης να κλείσει με νίκη αυτήν την τετράδα αγώνων, με μία ακόμη νίκη, στο σημερινό (17:15, novasports2, PRESSARIS) παιχνίδι με τον Εργοτέλη.

Η εβδομάδα κύλησε με… περιπετειώδη τρόπο για την ομάδα του Μανουέλ Μασάδο, όμως τελικά οι ποδοσφαιριστές μετά τη διήμερη αποχή από τις προπονήσεις, διαβεβαίωσαν πως δεν επρόκειτο να τους επηρεάσει η… στάση εργασίας τους, σε αγωνιστικό επίπεδο.

Τα παιχνίδια με τους Κρητικούς είναι πάντα δύσκολα και γι’ αυτό το λόγο ο Πορτογάλος κόουτς ζήτησε γρήγορο γκολ από τους παίκτες του, ώστε να μην υπάρχει άγχος. Εξάλλου, η λογική λέει πως ο 56χρονος προπονητής θα προχωρήσει σε δύο αλλαγές προσώπων.

Η μία θα είναι η αντικατάσταση του τιμωρημένου Κώστα Καζναφέρη, από τον Ντάρσι Ντόλτσε Νέτο, με τον Ακόστα να παίρνει τη θέση του Βραζιλιάνου στα χαφ. Ωστόσο αναμένεται να αλλάξει και το σύστημα, σε σχέση με αυτό που ξεκίνησε στην Ξάνθη με τον Παπαζαχαρία να μένει εκτός, αντί του Τριανταφυλλάκου και η διάταξη να μεταβάλλεται σε 4-4-2.

Ο Βελλίδης θα βρεθεί στα γκολπόστ, με τους Νέτο, Σανκαρέ, Λαζαρίδη και Μίσελ στην τετράδα της άμυνας, από δεξιά προς αριστερά. Στον άξονα ο Φατί θα είναι ο ανασταλτικός μέσος, με τον Καπετάνο σε πιο δημιουργικό ρόλο. Δεξιά θα παίξει ο Χαβιέρ Ουμπίντες και αριστερά ο Ακόστα, με τους Καστίγιο και Τριανταφυλλάκο να παίζουν μπροστά.

Αναλυτικά η αποστολή του Άρη: Βελλίδης, Γιακούποβιτς, Νέτο, Μίσελ, Σανκαρέ, Τσουκάνης, Παπαζαχαρίας, Ντίκο, Λαζαρίδης, Ακόστα, Φατί, Κατίδης, Γιαννιώτας, Καστίγιο, Ουμπίντες, Καπετάνος, Τριανταφυλλάκος, Σολτάνι.

Για τους Κρητικούς, ο Καραγεωργίου θα παίξει όπως κάθε χρόνο στο Χαριλάου, άκιρως αμυντικά. Ο Πίρσον θα κάτσει στο τέρμα, με τους Δάρλα, Χίμπλινγκερ, Γιοβάνοβιτς, Γιαλούση στην άμυνα. Στα χαφ θα βρεθούν οι Μπέτο, Ολίσε και Τζούνιορ, ενώ οι Λεάλ, Μπούντιμιρ και Κατσικοκέρης θα αγωνιστούν μπροστά.

Η αποστολή αποτελείται από 19 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι οι εξής: Πίρσον, Καβουσάκης, Τζανακάκης, Γιαλούσης, Σαρρής, Χρυσοφάκης, Χίμπλινγκερ, Σασιασβίλι, Ολίσε, Τζούνιορ, Γιοβάνοβιτς, Μπέτο, Φραγκουλάκης, Καρέλης, Χαλκιαδάκης, Κατσικοκέρης, Δάρλας, Μπούντιμιρ, Λεάλ.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο κ. Γιώργος Δασκαλόπουλος, του Συνδέσμου Κορίνθου.

To Top