Με “κομμένη την ανάσα” για την απόφαση του Ειρηνοδικείου…

Σε αναμονή της απόφασης ενός ακόμη δικαστηρίου είναι ο Αρης. ήμερα μετά τις 10 το πρωί θα γίνει γνωστή η απόφαση του Ειρηνοδικείου για το αν θα γίνει δεκτό ή όχι το αίτημα ΑΣ και ΚΜΑ για την ανάκληση της προηγούμενης απόφασης να ορίσει διοίκηση στην ΠΑΕ Άρης τον Λάμπρο Σκόρδα.

Όλα αυτά φυσικά εάν προλάβει το διαδικαστικό μέρος με τους νομικούς να αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο να βγει απόφαση το αργότερο μέχρι την Τετάρτη.

Όπως είναι γνωστό στη διάρκεια της χθεσινής εκδίκασης η πλευρά των μεγαλομετόχων ισχυρίστηκε ότι η ΠΑΕ του Σκόρδα «δεν έχει λαϊκό έρεισμα, γήπεδο να αγωνιστεί, προπονητή και παίκτες»! Τόνισε ακόμη ότι επιθυμία του κόσμου είναι η εξυγίανση μέσω της Γ’ εθνικής, καθώς στη Football League «κάθε αγώνας θα ακυρώνεται και ο Άρης θα μηδενίζεται λόγω των χρεών και της επιβολής ποινών από τους παίκτες».

Οι νομικοί των φορέων και μεγαλομετόχων (Χατζηιωάννου, Γρόλλιος, Σιμόπουλος) επικαλέστηκαν και τις δημόσιες τοποθετήσεις βετεράνων, παραγόντων, αλλά και των πολιτικών που συντάχθηκαν με την δική τους προσπάθεια εξυγίανσης. Σημείωσαν ότι θα πρέπει το δικαστήριο να ορίσει «μία διοίκηση που θα εκφράζει τους μεγαλομετόχους και τον κόσμο», την ώρα που οι φωνές και τα συνθήματα των συγκεντρωμένων οπαδών διαπερνούσαν την αίθουσα και έφταναν στα αυτιά των παρευρισκόμενων!

Σκόρδας και Ματθαίου ήταν απόντες. Τους εκπροσώπησαν οι νομικοί τους (Παπαδόπουλος, Καχριμάνης, Γεωργιάδης), οι οποίοι εξήγησαν ότι το σχέδιο βιωσιμότητας για τη Football League σχετίζεται με το άρθρο 99.

To Top