ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Με κομμένη την ανάσα για τη δικαίωση! Ο Άρης περιμένει την εφαρμογή των κανονισμών και την άνοδο!

Η ώρα της αλήθειας έφτασε! Ολόκληρη η οικογένεια του Άρη περιμένει με κομμένη την ανάσα τη δικαίωση, βάζοντας στην άκρη τα όποια λάθη έγιναν και απαιτώντας τη δικαίωση, με την εφαρμογή των νόμων και των ποδοσφαιρικών κανονισμών.

Ο κιτρινόμαυρος κόσμος απαιτεί από την ΕΠΟ να εφαρμόσει τους στοιχειώδεις κανόνες της νομιμότητας και να κάνει το… αυτονόητο (μετά από την  αναμενόμενη χρονοβόρα διαδικασία, σε αυτό το δαιδαλώδες ποδοσφαιρικό περιβάλλον) και να συμπληρώσει (βάσει νόμου) τις 20 ομάδες της Football League για το πρωτάθλημα 2015-16, με ομάδες από την Γ΄εθνική.

Η σημερινή μέρα λοιπόν, είναι η κρίσιμη μέρα για τον Άρη και την προσπάθεια ανόδου του στη Football League. Η ΕΠΟ όρισε την εκδίκαση της έφεσης του Άρη για σήμερα στις 14.00… Μαζί με τον Άρη κατέθεσαν έφεση και οι άλλοι τρεις δευτεραθλητές της Γ΄εθνικής, την ώρα που στην Αθήνα μιλούν για «σίγουρη δικαίωση»!

Όπως έχουμε σημειώσει σε σχετικό ρεπορτάζ, δεν ήταν τελικά μόνο ο Άρης που άσκησε έφεση κατά της απόφασης της Football League να μη δεχτεί τους δευτεραθλητές της Γ΄Εθνικής.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έκανε γνωστό ότι τον ίδιο δρόμο ακολούθησαν και οι ΑΕ Καραϊσκάκης, Κηφισιά και Παναργειακός.

Οι κίτρινοι περιμένουν να δικαιωθούν (το αυτονόητο), να εξασφαλίσουν την άνοδο (μέσω της διαδικασίας των μπαράζ) και να δρομολογήσουν τις εξελίξεις για την “επόμενη μέρα” για μια νέα αρχή! 

Σενάρια που θέλουν να εφαρμόζεται από φέτος το άρθρο 4 του ΚΑΠ, σύμφωνα με το οποίο “δεν γίνεται καμία προσθήκη ομάδων”, κρίνονται κατευθυνόμενα από όλους εκείνους που δεν θέλουν τον Άρη στη Β΄εθνική και είναι σίγουρο, ότι δεν θα έχουν καμία τύχη. 

 

To Top