Με κορυφαίο τον Ματίγια η Καλλιθέα νίκησε (2-1) τα Χανιά (video)

Η Athens Kallithea προηγήθηκε με πέναλτι του Ματίγια, είδε την Ηλιούπολη να την ισοφαρίζει με γκολ οφσάιντ, ενώ παρότι έμεινε με 10 από το 47’, έφτασε στο 2-1 και πήγε στο +6 από τα δεύτερα Χανιά!

Ντέρμπι με… τα όλα του αυτό που έγινε στο «Γρηγόρης Λαμπράκης» για την 18η αγωνιστική του Α’ ομίλου της Super League 2 ανάμεσα στην Athens Kallithea και την Ηλιούπολη και νικήτρια την πρώτη με 2-1.
Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ματίγια στο 36’, για να έρθει η ισοφάριση από πλευράς φιλοξενούμενων με τον Ντέτλερ, τέσσερα λεπτά μετά, ο οποίος ωστόσο ήταν οφσάιντ όμως δεν καταλογίστηκε, καθώς δεν υπάρχει και VAR…

 

Μάλιστα, η Ηλιούπολη έφτασε πολύ κοντά στην ολική ανατροπή, αλλά στάθηκε άτυχη, καθώς στο δεύτερο λεπτό του επιπλέον χρόνου του πρώτου ημιχρόνου, ο Μπουσάι έκανε το μακρινό σουτ αλλά η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Κότσαρη!
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Μουτίνιο να περνάει αλλαγή στην ανάπαυλα και τον Μπουλούλη να αποβάλλεται από πλευράς Athens Kallithea με απευθείας κόκκινη κάρτα μόλις στο 47ο λεπτό.
Τα νεύρα κυριάρχησαν γενικώς στην αναμέτρηση με τον διαιτητή Μανούχο να δείχνει… οκτώ φορές την κίτρινη κάρτα, για να έρθει το φοβερό σόλο και το γκολ του Μουτίνιο με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού, που διαμόρφωσε το τελικό 2-1!
Έτσι η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη επέστρεψε στις νίκες και παράλληλα αύξησε την διαφορά της από τα δεύτερα Χανιά στους έξι βαθμούς, έχοντας μπροστά της ένα ακόμα ντέρμπι, κόντρα στον Ιωνικό.

Την ώρα που η Ηλιούπολη γνώρισε την πρώτη της ήττα μετά από τέσσερις σερί νίκες και παρέμεινε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

To Top