ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με Κουέστα και Μπένετ η αποστολή για Σέρρες-Εκτός οι Γκαρθία, Φαμπιάνο και Παναγίδης

Με νέο πρόσωπο στην αποστολή τον Τζούισον Μπένετ αναχωρεί για τις Σέρρες ο Άρης, ενώ επιστρέφει και ο Κουέστα αλλά και οι Ρουπ, Πάρντο. Εκτός αποστολής απο την άλλη έμεινε ο Μάνου Γκαρθία για λόγους αποφόρτισης, όπως και οι Φαμπιάνο, Ζουλ που είναι τραυματίες.

Αναλυτικότερα:

Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Πανσερραϊκό (03/02), στο πλαίσιο της 21ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών (19:30) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Χουτεσιώτης, Odubajo, Montoya, Ferrari, Fattore, Brabec, Rose, Fran Velez, Darida, Verstraete, Durasek, Pardo, Rupp, Suleymanov, Zamora, Saverio, Bennette, Loren Moron, Φετφατζίδης, Δεληζήσης.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Fabiano Leismann (τραυματίας), Jean Jules Mvondo (ανέτοιμος), Manu Garcia (για λόγους αποφόρτισης), Matarrita, Moberg Karlsson, Χριστοδουλόπουλος, Παναγίδης, Κυριαζής, Αγοραστός.

To Top