ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Με Κουέστα, Ρουπ και Σαμόρα η 11αδα του Άρη απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης

Ο Άκης Μάντζιος προχώρησε σε τρεις παρεμβάσεις στο αρχικό σχήμα για τον αγώνα (20:00) με τον Αστέρα Τρίπολης καθώς ο Χουλιάν Κουέστα επέστρεψε κάτω από την εστία ενώ οι Ντουκουρέ, Θαμόρα είναι τα δύο νέα πρόσωπα.
Ο Άρης υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης στο «Κλ. Βικελίδης» για την 3η αγωνιστική της Superleague και ο Άκης Μάντζιος προχώρησε σε τρεις αλλαγές στην 11αδα της ομάδας του. Η έκπληξη ήρθε από τον Χουλιάν Κουέστα καθώς παρά την εκτίμησή για επιστροφή του μετά τη διακοπή του Πρωταθλήματος, ο Ισπανός τερματοφύλακας θα υπερασπιστεί στην εστία του Άρη. Η διατήρηση της αμυντικής τετράδας με τους Μοντόγια, Φεράρι στα άκρα και τους Φαμπιάνο, Μπράμπετς στο κέντρο αυτής, ήταν αναμενόμενη.

Το ίδιο ισχύει και για την επιστροφή του Σέικ Ντουκουρέ στην 11αδα καθώς είναι ο μοναδικός διαθέσιμος αμυντικός χαφ και ο Έλληνας προπονητής δεν είχε σκοπό να προχωρήσει σε άστοχα πειράματα. Ο Άλβαρο Θαμόρα θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στο αρχικό σχήμα και πιο συγκεκριμένα στην αριστερή πλευρά, ο Νταβίντ Κάρλσον θα είναι στην αντίστοιχη δεξιά και ο Λορέν Μορόν στην κορυφή της επίθεσης, μπροστά από τους Λούκας Ρουπ-Βλάντιμιρ Νταρίντα οι οποίοι είναι οι δύο εσωτερικοί μέσοι.

To Top