ΜΠΑΣΚΕΤ

Με κόσμο και πάθος για την 3η νίκη ο Αρης με Απόλλωνα Πάτρας (16.00, PRESSARIS LIVE)

Ο Άρης θα παραταχθεί χωρίς τον τραυματία Τζος Χάγκινς στον αγώνα κόντρα στον Απόλλωνα Πατρών, για την 5η αγωνιστική της Basket League στο «Nick Galis Hall» το Σάββατο 05/11 στις 16:00  (PRESSARIS LIVE-ζωντανά από την ΕΡΤ3).

Στη διάθεση του Γιάννη Καστρίτη θα είναι κανονικά οι Βασίλης Καββαδάς και Βασίλης Τολιόπουλος, που αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμού, όπως και ο Σταύρος Σχίζας, οποίος δεν έπαιξε απέναντι στην ΑΕΚ.

Διαιτητές θα είναι οι Κάρδαρης-Τζιοπάνος-Μηλαπίδης.

O κόσμος πάντως θα είναι κοντά στην ομάδα του Γιάννη Καστρίτη, που έχει πολύ καλή ψυχολογία. Μετά τη νίκη της πρεμιέρας επί του Παναθηναϊκού, ο Άρης έφυγε το περασμένο Σάββατο με τη νίκη από το κλειστό των Άνω Λιοσίων κόντρα στην ΑΕΚ, σημειώνοντας έναν συνδυασμό αποτελεσμάτων κανονικής περιόδου που δεν είχε κάνει από την περίοδο 1989-90.

Το 2-2 είναι ο καλύτερος απολογισμός του στην τελευταία πενταετία αφού στις τέσσερις προηγούμενες σεζόν, μετρούσε από τρεις ήττες στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές.

Ο Ελάιζα Μήτρου-Λονγκ αναμένεται το συντομότερο στη Θεσσαλονίκη και είναι πολύ πιθανό να παρακολουθήσει δια ζώσης τον αγώνα της νέας του ομάδας, του Άρη με την τελευταία ομάδα, στην οποία αγωνίστηκε στην Ελλάδα, τον Απόλλωνα Πάτρας.

To Top