Με κόσμο κόντρα στον ΠΑΟ, πρόστιμο 85.000 ευρώ

Ο Άρης μπόρεσε μέσα από τον τρόπο που ασκήθηκε η υπεράσπισή του σήμερα στην Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή, να κρατήσει… ανέπαφη την έδρα του. Η τιμωρία για τα γεγονότα με τον ΠΑΟΚ θα κοστίσουν στην ΠΑΕ 85.000 ευρώ πρόστιμο και έτσι το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό θα γίνει με κόσμο!

Πέρα από τη νομική υπηρεσία της ΠΑΕ που έκανε εξαιρετική δουλειά, καθοριστική ήταν και η παρουσία του εκτελεστικού διευθυντή της ΠΑΕ, Γιάννη Κόντη, ο οποίος εξήγησε ως μάρτυρας πως ό,τι έγινε δεν συνέβη την ώρα του αγώνα, αλλά αφού είχε τελειώσει το παιχνίδι και συν τοις άλλοις δεν αφορούσε οπαδούς του Άρη, αλλά κουκουλοφόρους που δεν είχαν σχέση με την ομάδα.

Μετά από όλα αυτά η Πειθαρχική Επιτροπή της Σουπερλίγκας έκρινε πως δεν υπάρχει λόγος τιμωρίας της έδρας και επέβαλλε χρηματικό πρόστιμο 85.000 ευρώ, που είναι “βαρύ”, όμως το κέρδος για το ότι δεν τιμωρήθηκε η έδρα είναι μεγάλο.

Πρέπει να τονιστεί σε αυτό το σημείο ότι από εδώ και πέρα η προσοχή όλων θα πρέπει να είναι διπλή, γιατί ο Άρης είναι υπότροπος και θα κινδυνεύει με πιο βαριές τιμωρίες, αν συμβεί το παραμικρό.

To Top