ΜΠΑΣΚΕΤ

Με κόσμο, πάθος και θέληση για νίκη ο Αρης κόντρα στον ΠΑΟΚ (15.45, PRESSARIS LIVE)

Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης είναι στο επίκεντρο της μπασκετικής Ελλάδας σήμερα με τον Αρη να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (15:45, PRESSARIS LIVE ) σε ένα κατάμεστο Αλεξάνδρειο.

Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη θέλει να επιστρέψει στις νίκες, μετά από τρία συνεχόμενα «κίτρινα» φύλλα αγώνα. Η προετοιμασία του Αρη  ολοκληρώθηκε με μία μεσημεριανή προπόνηση. Στη διάρκειά της, ο Βασίλης Καββαδάς δέχτηκε ένα χτύπημα στο γαστροκνήμιο. Θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία και η συμμετοχή του στο ντέρμπι καθίσταται αμφίβολη.

Οι υπόλοιποι παίκτες, πλην του Ρισόντ Πακ ο οποίος έχει υποστεί θλάση, ήταν κανονικά στη διάθεση του προπονητή του Αρη. Πριν από την προπόνηση, έγινε ανάλυση του αντιπάλου μέσω βίντεο.

Ο Αρης καλείται να επιστρέψει στις νίκες μετά από τρεις σερί ήττες, οπότε η επιτυχία είναι μονόδρομος για τους παίκτες του Γιάννη Καστρίτη. Σίγουρα, η ψυχολογία δεν είναι στο καλύτερο σημείο, αλλά με το Αλεξάνδρειο κατάμεστο άπαντες θα πάρουν ώθηση.

Ο Άρης προέρχεται από τρεις διαδοχικές ήττες (Κολοσσός H Hotels εντός, Προμηθέας και Παναθηναϊκός εκτός) μέσα από το οποίο υποχώρησε στο 6-6 και την 8η θέση. Ως γηπεδούχος έχει απολογισμό τεσσάρων νικών σε έξι αγώνες αφού ηττήθηκε μόνο από τον Ολυμπιακό και τον Κολοσσό H Hotels.

To Top