Με κόσμο τελικά το τουρνουά στη Ρόδο, ύστερα από… παρέμβαση του Γκάλη!

Ανήμερα της έναρξης του “Nick Galis Tournament” η περιφέρεια έκρινε πως τα παιχνίδια πρέπει να γίνουν κεκλεισμένων των θυρών, αλλά μία ώρα μετά ο κόσμος μπήκε κανονικά στο γήπεδο, έπειτα από παρέμβαση -και- του Νίκου Γκάλη.

Η Ρόδος περίμενε πώς και πώς το τουρνουά που θα τιμούσε τον Νίκο Γκάλη, με την συμμετοχή του Παναθηναϊκού, της Φενέρμπαχτσε και της Μακάμπι Τελ Αβίβ. Γι’ αυτό και πολλοί άνθρωποι είχαν αγοράσει τα εισιτήριά τους, για να δουν από κοντά τα φιλικά παιχνίδια που θα γίνουν στο κλειστό της Καλλιθέας.

Λίγο πριν από το πρώτο τζάμπολ τουρνουά, στην αναμέτρηση Μακάμπι Τελ Αβίβ – Φενέρμπαχτσε, κλιμάκιο της περιφέρειας αποφάσισε πως το ματς πρέπει να γίνει κεκλεισμένων των θυρών, λόγω έλλειψης πυροπροστασίας στο γήπεδο.

Πριν καλά – καλά τελειώσει το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης, οι θύρες τελικά άνοιξαν και ο ταλαιπωρημένος κόσμος που είχε αγοράσει εισιτήρια μπήκε κανονικά στις εξέδρες.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως η τελική λύση δόθηκε με παρέμβαση του ίδιου του Νίκου Γκάλη, καθώς και με προτροπές της ΕΟΚ και του γραφείου του Υπουργού Αθλητισμού. Το πρόβλημα, λοιπόν, ξεπεράστηκε και όλα δείχνουν πως το τουρνουά θα συνεχιστεί κανονικά με την παρουσία κόσμου.

To Top