ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Με λιγότερη πίεση, αλλά όχι χαλαροί! Το επιβεβλημένο κοντράστ από τον Μάντζιο

Όλοι στον Άρη παραδέχθηκαν μετά την δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα ότι έχουν πλέον λιγότερη πίεση, περισσότερη αυτοπεποίθηση και καθαρό μυαλό.

Την ίδια ώρα, οι κιτρινόμαυροι… απέδρασαν από με νίκες από τα κατά τεκμήριο πιο δύσκολα παιχνίδια (Παναθηναϊκός, Ατρόμητος), αλλά το ξεκίνημα με τα θεωρητικά πιο εύκολα (ΟΦΗ, Ιωνικός) κατέδειξε μια πραγματικότητα: δεν υπάρχει κανένα… δικαίωμα για χαλάρωση.

Πάνω σε αυτό τον άξονα κινήθηκε και η χθεσινή ομιλία του Άκη Μάντζιου, βγάζοντας ένα (επιβεβλημένο) κοντράστ. Από την μια δηλαδή η επιβράβευση για την νέα νίκη, αλλά και από την άλλη η εγρήγορση και το… καμπανάκι για την συνέχεια με τον Απόλλωνα.

Όπως σημειώσαμε και χθες απένειμε τα εύσημα τονίζοντας ότι αξίζουν: “Συγχαρητήρια για την εμφάνιση στο Περιστέρι και για τη νίκη. Βγάλαμε πράγματα που θέλαμε στο παιχνίδι, ήμασταν αποτελεσματικοί, είχαμε δύναμη και πάθος και πήραμε μία νίκη που αξίζαμε και θέλαμε για πολλούς λόγους”, όμως υπογράμμισε ότι η ομάδα για να φτάσει στα επίπεδα που θέλει πρέπει να διορθώσει τα ατομικά της λάθη.

Ο 51χρονος τεχνικός του Άρη γνωρίζει τις παγίδες που υπάρχουν στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα, όμως σε κάθε περίπτωση έστειλε το μήνυμα. “Μας περιμένει τώρα ένα πολύ δύσκολο ματς με τον Απόλλωνα και πρέπει να συγκεντρωθούμε σ’ αυτό. Έχει παγίδες το ματς του Σαββάτου. Θα χρειαστεί σοβαρότητα και ένταση, όπως είχαμε στο Περιστέρι. Όταν παίζουμε σαν Άρης, δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε, γιατί έχουμε μεγάλες δυνατότητες”, όπως τόνισε με έμφαση.

To Top