ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με Λοκομοτίβ Μόσχας το ένα φιλικό του Άρη, κλείνει και η Αούστρια Βιέννης!

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της προετοιμασίας του Άρη ξεκίνησε. Οι κιτρινόμαυροι θα προετοιμαστούν τόσο στα… γουρλίδικα Τρία Πέντε Πηγάδια, όσο και στο Γκρατς, χωρίς πάντως να έχει ανακοινωθεί το προπονητικό κέντρο.

Ήδη οι άνθρωποι του Άρη ετοιμάζονται να κλείσουν οριστικά τουλάχιστον τρία φιλικά επί Αυστριακού εδάφους. Σύμφωνα με πληροφορίες το ένα από αυτά θα είναι κόντρα στην Λοκομοτίβ Μόσχας, η οποία θα βρίσκεται στην περιοχή του Γκρατς από 1 Ιουλίου έως 13 Ιουλίου. Ο ομάδα της Ρωσίας έκανε μια πολύ καλή χρονιά και τερμάτισε 3η στην βαθμολογία του πρωταθλήματος και θα αγωνιστεί στο Europa League!

Παράλληλα, ο Άρης είναι πολύ κοντά στο να αγωνιστεί και κόντρα στην Αούστρια Βιέννης! H ομάδα της Αυστρίας έχει παίξει κόντρα στον Άρη, όταν οι κιτρινόμαυροι την απέκλεισαν μπαίνοντας στους ομίλους το 2010, ενώ φέτος θα αγωνιστεί στο Europa Conference League. Απομένει το οριστικό “πράσινο φως” για να φιξαριστεί η διεξαγωγή και αυτού του φιλικού.

Όλα αυτά αναμένεται να ολοκληρωθούν άμεσα και να ανακοινωθεί το πλήρες πρόγραμμα των (τριών, ίσως και τεσσάρων) φιλικών του Άρη. Σίγουρα θα είναι εξαιρετικής δυσκολίας και δοκιμασίας τεστ.

To Top