Με «λυτρωτή» τον Μάντζιο, ο Λεβαδειακός 1-0 τον Ατρόμητο

Με γκολ του Μάντζιου στο 82΄, ο Λεβαδειακός νίκησε με 1-0 τον Ατρόμητο και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα, με τους φιλοξενούμενους να έχουν δοκάρι με τον Ουμπίντες.

Αμφότερες οι ομάδες είχαν ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στο 32′ οι παίκτες της ομάδας του Περιστερίου ζητούν πέναλτι σε ανατροπή του Ουμπίντες με τον διαιτητή να δείχνει ότι συνεχίζεται το παιχνίδι.

Πάντως, η μεγαλύτερη φάση για τους φιλοξενούμενους ήταν στο 45′, όταν στο πλασέ του Ουμπίντες η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Στρατηλάτη και έφυγε εκτός γηπέδου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Μάντζιος ήταν αυτός που «καθάρισε» για την ομάδα του, όταν  με πλασέ από κοντά ύστερα από την σέντρα του Καπό στο δεύτερο δοκάρι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Σάββας Παντελίδης): Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Κώτσιος, Χαραλάμπους, Ιντζίδης, Κονέ, Πετράτσι, Βαρέλα (64΄ Καπό), Μάντζιος, Ορτέγκα (89΄ Γεωργίου), Μιλοσάβλιεφ (90΄+ Μάγκας).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Παράσχος): Τσενάμο, Ταυλαρίδης (87΄ Φωτάκης), Φυτανίδης, Μπρίτο, Ναπολεόνι, Νάστος, Γιαννούλης, Ούμπιδες, Λαζαρίδης, Πίτου Γκαρσία, Φάμπιο (63΄ Γεωργίου).

To Top