Με… μάσκες του Κουλιμπαλί για στήριξη οι Ναπολιτάνοι!

Ο Φαουζί Γκουλάμ έδειξε στον κόσμο πως είναι ήδη έτοιμες οι μάσκες με τη μορφή του Καλιντού Κουλιμπαλί και δεν αποκλείεται να τις φορέσουν και οι παίκτες της Νάπολι στο παιχνίδι με τη Μπολόνια, ως ένδειξη στήριξη στον συμπαίκτη τους για τη ρατσιστική επίθεση που υπέστη!

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο Σενεγαλέζος αμυντικός των «παρτενοπέι», αποβλήθηκε στο ματς με την Ίντερ, την περασμένη Τετάρτη, ωστόσο, οι οπαδοί των «νερατζούρι» έκαναν συνεχώς ήχους μαϊμούς, με αποτέλεσμα να προκληθεί μείζον θέμα στο ιταλικό ποδόσφαιρο, το οποίο βέβαια είχε ν’ αντιμετωπίσει και άγρια επεισόδια με τέσσερις μαχαιρωμένους κι έναν νεκρό οπαδό…

Ο Γκουλάμ, μέσω social media, έδειξε πως οι κινήσεις με τις οποίες οι Ναπολιτάνοι θα στηρίξουν τον συμπαίκτη τους είναι έτοιμες, βάζοντας μάσκα με τη μορφή του Κουλιμπαλί και γράφοντας:

«Το χρώμα του δέρματος δεν έχει σημασία. Η θρησκεία σου, δεν έχει σημασία. Η ομάδα που υποστηρίζεις, δεν έχει σημασία. Το ποδόσφαιρο, όπως και όλα τα υπόλοιπα αθλήματα, είναι ένα παιχνίδι. Και όλα τα παιχνίδια είναι πάθος, χαρά, ελευθερία. Σε αυτή την ελευθερία, όλοι είμαστε ίσοι! Το Σάββατο, θα είμαστε όλοι Κουλιμπαλί»!

To Top